AKTUELNO

Biće zanimljivo veče.

Na samom početku emisije "Izbor potrčka", kao i uvek, voditelj Milan Milošević poveo je priču sa zadrugari o raspodeli budžeta Maje Marinković, koja je danas napravila pometnju.

Foto: TV Pink Printscreen

Svi su mi zamerili Mirka. Mi smo bili komšije tu, nemam nikakav problem sa tim. Rekla sam da ću možda se ogrešim o jednu, dve osobe... Mirko je i sam rekao da se ne kupuje parama. Mirko nije bio neko vreme tu, tri meseca... Po svom osećaju sam davala budžete, nisam htela da se svetim i da glumim ludilo. Najnormalnijim tonom sam delila. Da, Janjušu sam dala veliki budžet posle svog. Rekla sam da mu zameram to što me je vređao. Zajedno smo uradili šta smo uradili, ne treba bežati od toga. Čula sam da mu je bilo loše sinoć... Ispala bih najveća klošarka da sam mu dala srednji ili mali - ispričala je Maja.
Rekli su ljudi da bi te vređao da si mu dala mali budžet - prokomentarisao je Milan.
Ja mislim da on sve govori iz besa, jer sam otkrila našu priču. Ja nisam naivna, niti glupa da dozvolim nekome da se igra sa mnom.

Foto: TV Pink Printscreen

Rekla si da ti jedini prijatelj Lepi Mića - doda je Milan.
Spomenula sam Ivu posle toga... Mića mi jeste pravi prijatelj već dve sezone, da, krivo mi je što sam ga lagala. Mislim da mi je i Iva pravi prijatelj, zamerila sam joj neke stvari, ali sam se i ja ogrešila o nju na početku. Mislim da je dobar čovek. Ali da, Mića mi je najveći prijatelj - istakla je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.

'