AKTUELNO

Nije mu bilo dobro!

Nakon haosa koji je nastao između Lepog Miće i Marka Miljkovića, voditelj Milan Milošević je najavio sledeći prilog u emisiji "Gledanje snimaka". Na snimku se videlo kako Mina Vrbaški nakon haosa na žurki naručuje od Drveta mudrosti pesmu za Mensura Ajdarpašića, a potom moli svog bivšeg dečka da je sluša. Mensuru nije bilo prijatno da ovog gleda. U snimku se nalazio i deo iz kreveta, kada je Mensur odgurnuo Minu od sebe dok mu je otvarala oči i molila za oproštaj.

Ponižavam svoju porodicu i sebe, ne znam što se ovi ljudi čude, ne ponižavam njih. Ja sam previše popila i nisam bila svesna. Pogrešan je trenutak kad sam tražila pesmu, trebalo je da odem u krevet, ne znam da kontrolišem inat - rekla je Mina.
Rekao sam joj da batali da pije one čaše pune viskija i energetskog pića. Ja ne mogu da trpim niti ću da trpim. Da mi se neko penje na glavu, ne dozvoljavam. Celu noć se odvijala svađa, samo je trebalo da ode da spava - istakao je Mensur.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne želim da budem navalentna, vidim da ga to udaljava. Ovo se ne bi dogodilo da ja nisam bila takva kakva sam bila, snosim krivicu za takve stvari. Alkohol je kriv - pravdala se Mina.
Nije, ni za tebe, ni za mene - odbrusio je Ajdarpašić.
Alkohol više ne želim da pijem, škodim svima. Trudiću se za sebe, za ostalo će trebati vremena - dodala je Vrbaški.

Foto: TV Pink Printscreen

Mensur je izašao iz Bele kuće i pokušao da se smiri jer je bio besan.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije o ovome u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.

'