AKTUELNO

Zgrožena situacijom Janjuša i Maje!

Jovana Tomić Matora posetila je Rajski vrtu, kako bi sa Drvetom mudrosti komentarisala aktuelne teme, odnosno intrigantni odnos oženjenog Marka Janjuševića i Maje Marinković.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne mogu da verujem, on je nas toliko iznap*šavao kada su neki govorili da je zaljubljen, ja sam mislila da se sprda. Nakon svega da on nju odvede jutros u pab i da bude opet "finger" fazon, ne mogu da verujem. Juče na rođendanu, seo je pored nje i govori joj: "Znaš li koliko ja tebe volim, budalo jedna". Okreće se, a Maja govori Ivi sve i kao srećna je. Jedva čekam da vidim taj Majin poligraf, mislim da ćemo saznati nešto novo, ko zna šta tu ima. Držali su se za ruke ispod jorgana, ma daj bre... Razumem ja Maju, ona je želela negde sebe da opravda, proradio joj je inat, pa je htela da ide na poligraf - rekla je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Neki su govorili da je rijaliti igra u pitanju, ja ne mislim da je to tako. Ne možeš ti da imaš petnaest svađa, a u svakoj svađi mu jedno te isto natrljaš na nos. Zorica mu govori da nije imao s*ks, a meni je gora emotivna prevara. Nisam od onih koji te mu stajati na muku, ali neću ni da mu titram - govorila je Matora.

Poligrafsko testiranje večeras će obaviti licencirani poligrafista Detektivske agencije Seguridad.

Pogledajte detaljnije u video-prilogu u nastavku teksta.

Autor: S.Š.

#Zadruga

'