AKTUELNO

Tenzija u Beloj kući sve vreme raste!

Zadrugari večeras prisustvuju ,,Trenutku istine", jer je Maja Marinković odlučila da progovori o aferi sa Markom Janjuševićem Janjušem. Atmosfera u Beloj kući postajala je sve napetija i napetija, a zadrugari su otkrili odgovor i na sledeće pitanje.

Šesto pitanje glasilo je - Da li si zaljubljena u Janjuša? - na šta je Maja potvrdno odgovorila, a poligraf je prepoznao odgovor kao istinit.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam Maji pričao, već vidim da se dosta ljudi ispoveravala, oko emocije, ja ne znam, mi smo pričali i ja sam je posavetovao kao svoju Lunu, da se mane tih stvari. Janjuš i ja provodimo vreme u ekonomskom i ništa, ovaj, nismo pričali o njihovom odnosu. On je uvek, ovaj, pričao o nečemu drugom. Uvek je izbegavao da priča o tome. Ja sam želeo da mi se otvori, kao Maja, ovaj, ja sam rekao šta mislim o tome, ali nije hteo. Ja sam rekao da se makne od oženjenog momka, uopšte nema potrebu da ponavlja to Luna - rekao je Gagi.

Jovana Tomić Matora iznela je ponovo svoje mišljenje, govoreći da je ona već znala o aferi i poljupcu između Maje i Janjuša.

Kad kažu da se mi sladimo, čime? Svako ko je normalan, osudiće i jedno i drugo, a vidimo da lažu! Ovaj čovek, kom treba da proradi svest da ima ženu i dete kod kuće! - rekla je Zorica Marković.

Foto: TV Pink Printscreen

Poligrafsko testiranje večeras je obavio licencirani poligrafista detektivske agencije "Seguridad".

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O.B.

#Zadruga

'