AKTUELNO

Skandal!

Maja Marinković ustala je tokom emisije ,,Majin trenutak istine" kako bi objasnila odgovor na pitanje da se ne kaje zbog afere sa Markom Janjuševićem Janjušem.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam pričala sa Ivom, svesna sam sebi da to sebi nisam smela da dozvolim, ali moje emocije prema njemu su veće od toga. Ja da njega nisam zavolela iskreno, ja ne bih otišla kod njega, ne bih zaspala pored njega. Ja opet kažem, nisam neka veštica, ja se ne sladim da se neko zbog mene loše oseća, samo prosto radila sam onako kako sam osetila i nešto što je u meni bilo jače! - ispričala je Maja.
Išamarala bih je da mi je sestra. Ja sam prva rekla Mioni na travi da ima 20 godina i da se bavi pevanjem, da joj ne treba da je povezuju sa tim. Ja sam videla da od Maje nema ništa - rekla je Mima.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ne podržavam, ali sam ćutala sve ovo vreme. Ona preko emocija nije mogla da pređe, morala je da udari glavom od zid. Ja se slažem sa Mensurom u njegovom stavu, ja sam dete razvedenih roditelja i znam slične stvari, ove što Janjuš radi, imala sam dva meseca kada je moj otac varao moju majku. Majka je ostavila mog oca - ispričala je Iva Grgurić.

Foto: TV Pink Printscreen

Sram te bilo što se ne kaješ! Ovo je istinit odgovor, ali ti sada pričaš po defoltu! Ti se ne kaješ! Znaš šta je kajanje? Ti treba da kažeš da se kaješ što si uopšte ušla u taj odnos - rekao je Bora Santana.

Foto: TV Pink Printscreen

Mensur je rekao nešto što mene lično dotiče. Ja sam bila dete čija se majka preudala, otac me je odgajao, ja to nisam razumela, ali to nikada nisam osporavala. Ja sam ušla u brak i baš zbog toga da moja deca ne budu deca razvedenih roditelja, ostajem na silu u braku gde sam varana - pričala je Anabela Atijas, a onda su zadrugari pobunili.

Lepi Mića, Marko Đedović i Zorica Marković suprostavili su svoja mišljenja.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O.B.

#Zadruga

'