AKTUELNO

Sigurna u to da Matijević ne gaji emocije prema njoj!

Nakon klipa koji je emitovan u emisiji "Gledanje snimaka" David Dragojević tvrio je da nje ogovarao Mateju Matijevića, a nešto kasnije Tara Simov nije izdržala a da ne zaplače zbog sumnji da Matijević više ne gaji emocije prema njoj.

Foto: TV Pink Printscreen

Nisam ja ovde ogovarao, Mateja je rekao Tari da ne želi da bude sa njom, ja sam joj rekao da mu da nogu u d*pe i kraj. Ja znam kada sam ovo pričao i šta sam rekao, ja nisam rekao njemu nijednu ružnu reč, Mensur ga komentarisao u negativnom kontektu - govorio je David.
Davide ti i ja smo stajali i pričali šta se meni dogodilo. Nije on rekao ružnu reč za njega, ali je bio u fazonu da je Mateja mentol - tvrdio je Ajdarpašić.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ne shvatam ovo kao ogovaranje. Danas sam izrevoltiran mnogim situacijama odreagovao ružno, to jednostavno nisam ja. Ja da se trudim da budem gori od nekoga iz nekog inata, neću. Nikada nikoga neću ostaviti gladnim, ona svakako ovde ima svoje prijatelje. Nikoga nisam uvredio, da bih se sada izvinjavao, meni je ovo bitno da kažem ovo zbog sebe. Kajem se zbog nekih stvari koje sam danas uradio, Tara nikada neće dobiti moju pažnju ako se bude ponašala ovako i radila stvari iz inata, o kojim stvarima da pričamo kada devojka nakon devet meseci veze uđe u radio i pozdravlja bivšeg verenika - objašnjavao je Mateja.
Iste stvari radim svaki put kada sam ljuta, iste reči, isti šablon. Ne razumem zbog čega se sada ovako ponaša - istakla je Tara.
Meni to tvoje ponašanje postaje gadno, sve više mi se gade tvoji postupci - ponavljao je Matijević.

Na pitanje voditelja da li može bar sat vremena da ne bude tužna zbog Matijevića, Tara je briznula u plač.

Pokušavam, a onda na žurki sve zeznem. Pogodilo me je to što mi je rekao da nema emocije, to mene blokira. Ja to stvarno mislim i ja to znam - tvrdila je Simova.

Pogledajte detaljnije u video-prilogu u nastavku teksta.

Autor: S.Š.

#Zadruga

'