AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

Zadrugari večeras biraju između Mine Vrbaški i Mensur Ajdarpašića koga će poslati u izolaciju kao prvog nominovanog. Sledeća na redu bila je Ana Korać kao bivša Minina durgarica i sadašnja Mensurova. Podsetimo, Mina je prethodnih dana ljubomorisala na Anu zbog tepanja i prisnog odnosa sa Mensurom, pa su svi čekali da čuju njen glas.

Foto: TV Pink Printscreen

Što se tiče nominacija, prvo ću krenuti od Mine, kad god sam htela da joj dam neki dobronameran savet, nije me poslušala, ali vidim da ne sluša ni mamu. Ja joj želim da se izdigne iz situacije, da ne izdaješ prijatelje, ali mislim da ćeš to shvatiti kada udariš glavom od zid, nije sve u životu tako da izdaš svakoga i okrećeš leđa ljudima koji te vole i koji ti žele najbolje. Što se tiče Njina, o tebi imam najlepše mišljenje, nisam te na početku gotivila, želim ti sve najbolje u životu i za muziku, i za karijeru, vidi se da si lepo vaspitan, dolaziš iz dobre porodice. Jedino šta mogu da ti zamerim jeste ono što si komentarisao za Radeta, ali ovako nemam. Neću te poslati u izolaciju, tako da šaljem Minu - rekla je Ana.

Foto: TV Pink Printscreen

Što se tiče ove nominacije, fino je Ana rekla, krenuću od Mine, ja sam joj bila drugarica, dok je još Vladimir bio ovde, pa se ispostavilo da je Mina mene izdala. Mića je govorio da je ona takva, da okrene leđa ljudima, tako da sam ja digla ruke do Mine, moj savet joj je to, premlada je i treba da se posveti sebi. Izgleda kao da je iz ludnice izašla. Što se tiče Mensura, on je okej dečko, samo jednostavno meni se ne sviđaju neki tvoji postupci koje radiš, globalno nas napušavaš k*rcima. Nije niko protiv tebe, nego kada govoriš globalno, normalno je da će neko od nas ti zameriti. Kao i danas kad smo se sunčali si to rekao. Znam da si umoran od svega i želim ti da dođeš do kraja. Ostaviću Minu, a poslaću Mensura - rekla je Iva Grgurić.
Ti ćeš da mi kažeš šta ću ja da radim, sad ti je džabe Iva, sve što pričaš - uzvratio je Mensur.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ću krenuti od Mensura, ja sam bio od prvog dana tu, kad god mu je nešto zatrebalo, uvek sam mu sam nudio. Ja sam njima davao savete, dragi su mi bili kao par i žao mi je što nisu zajedno i što se ugasila ta ljubav od strane Mensura. Mislim da se malo uzdigao, dečko u usponu što bi mi u Zemunu rekli. Meni je Mina draga, ovo što se dešava ovde, meni je krivo, to su neke stvari koje ne mogu da se promene. Mislim da treba da ovih dana izdrži i želim joj da ovih deset dana provede što mirnije. Lično mi je draga i volim je, nije me nijedanput uvredila - rekao je Gagi Đogani i ostavio Minu, a glas dao Mensuru.

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O.B.

#Zadruga