AKTUELNO

Skandal u najavi!

U Beloj kući se trenutno održavaju nominacije, a Maja Marinković bila je sledeća zadrugarka koja je glasala. Podsetimo, Maja je sa Minom Vrbaški imala žestoke rasprave zbog Vladimira Tomovića, a zbog Mensura Ajdarpašića imala je svađe sa ljubavnikom Markom Janjuševićem Janjušem.

Maja se ipak odlučila da ostavi Mensura, što se sigurno neće svideti Janjušu kada bude saznao.

Foto: TV Pink Printscreen

Pa ja ću biti kratka, iskreno, Mina i Mensur. Mina i ja smo se svađale dosta, a ovde samo u početku, posle Nove godine nismo imale nijedan konflikt, nije mi prijatno kad je vidim u ovim stanjima. Volela bih da se izdigne iz te sitaucije, ja sam joj oprostila neke stvari, kao i ona meni, promenila sam mišljenje, sada si mi draga. Što se tiče Mensura, rekla sam već, o njemu imam stvarno lepo mišljenje, ima dosta ispravnih stavova, volim tu srčanost kod ljudi, kad neko ne radi nešto, kad nije fejk. Poslaću Minu, sačuvaću Mensura i to je to - izjavila je Maja.

Zorica Marković iznela je opsežno obrazloženje o Mini i Mensuru, pa je odlučila da na kraju glasa za Ajdarpašića. Sa druge strane Marko Đedović je uradio suprotno od Zorice, govoreći da ne podržava Minu zbog drama koje je pravila prethodnih dana.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O.B.

#Zadruga