AKTUELNO

Svi su iskreni.

Ove noći takmičari najgledanijeg rijaliti programa "Zadruga 3", igraju "Igru istine", a potrebno je da iskreno odgovore na pitanja koja međusobno postavljaju jedni drugima.

Stefan Karić postavio je pitanje Marku Miljkoviću: "Da li bi voleo da ti i Anabela nađete neki zajednički jezik, da li bi joj prešao preko svega?"

Trebalo bi neko da preduzme prvi korak. Trebalo bi da prođe određeni period da bi mogli da razgovaramo. Za sad nam ovako odgovara, i meni i njoj. Kad bi rešili sada problem, to ne bi bilo iskreno. Dok smo u rijalitiju jako teško - rekao je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

Miljković je postavio pitanje Marku Đedoviću: "Kako objašnjavaš to da smo samo Luna i ja opstali, a da su se svi ostali razišli nekoliko dana pred kraj?"

Ljudi su živčano popustili, možda zato nisu opstali. U svakoj vezi problem je neopoštovanje i neiskrenost. Što se tiče Ivane i Stefana, tu postoji neka emocija. Oni ne umeju da je kanališu. Tu nema ljubavi jer je ljubav mir i spokoj, a oni to nemaju. Što se tiče Milice i Bore, tu je problem Borino psovanje. Problem je i neki konflikt. Milica kao i Mina, mora da poradi na sebi. Ona ima problem sama sa sobom - rekao je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta sam prošla u životu, dobro sam normalna. Za mene nikad nemaš razumevanja. Rekao si mi da je smrt za mene spasenje. Ti se šlihtaš ostalima, mene gaziš - rekla je Kemezova.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti si sama sebi trn u oku - zaključio je Đedović.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S.M.

#Zadruga