AKTUELNO

Kao grom iz vedra neba!

U toku ,,Igre istine" Anabela Atijas dobila je priliku da postavi pitanje, a ona ga je uputila Lepom Mići.

Foto: TV Pink Printscreen

Mićo, ja imam neki utisak, a mislim da se to negde sluti da je Mensur jedan od najvećih favorita i ja mu iskreno želim to od srca, šta misliš kome to najteže pada u kući? - upitala je Anabela.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li je pobednik, to ćemo videti, to se ne zna, ali je u krugu ozbiljnih favorita, to se vidi kada ode u izolaciju, a narod je jedini koji sudi. Mnogi sada oko Mensura skaču i prikazuju se kao neki kojima je zaista drago, ali mu oni nisu prijatelji. Ja sam čovek koji je surov, možda nekad nisam realan i koji greši, ali pamtim šta je rečeno za nekog uz koga si. Mensur je ovde bio u početku sa većinom loše, kao i sa Minom sa kojom je ušao u vezu, sa Ivanom i Jelenom, one su ga branile. Sebe ću izostaviti, jer sada pričam o tome. Sećam se kad je Mensur udario Baneta, to je zadnji njegov loš potez, posle kog je Mensur otišao totalno u kontru i posvetio se Mini. Edo je jednom rekao da mu se gadi, da li je bila ta reč, ili teško mu je, da sa takvim čovekom deli vazdušni prostor, to je rekao tu noć kad je udario Baneta - pričao je Mića.
Nisam, Mina ti si bila tu, što bih to rekao? - pravdao se Edo.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja se sećam šta je Edo rekao, ako to nije rečeno... Evo, ja dam 20000, on neka da 20 evra da nije rekao. Posle izlaska iz zatvora, seli su i imaju najbolji odnos. Kad su bile nominacije, ja sam čuo to da ga nikada ne bi poslao u izolaciju - rekao je Mića, a sa njim su se složili i Đedović i Zorica.
Ti znaš da se ja ne pravdam nikada, ja da sam to rekao, ja bih mu to i rekao. To veče kada se osuđivao, ja sam rekao da osuđujem što to kaže, a ja pozivam Minu da kaže šta se desilo - ubacio se Fetić.
Ne znam da li je rekao za njega ili nije da je sramota... - prokomentarisala je Mina.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja najgorem neprijatelju to nisam rekao, to nisu moje reči! - tvrdio je Edo.

Zadrugari su optužili Eda da je slagao, a onda je Mensur progovorio. Zadrugar se toliko iznervirao da je čak počeo da urla na cimere, udarajući rukom iz sve snage od crni sto.

Ja se ne pecam na ovo, ima mnogo ljudi koji govore o meni. Ovde niko nikog ne voli, ja nisam dužan da volim nekoga, ne interesuje me to - rekao je Mensur.
Edo, najveći si lažov, kog sam upoznao! A tebi se kunem u majku moju da postoji klip - zaurlao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O.B.

#Zadruga