AKTUELNO

Nisu birali reči.

Ove noći takmičari najgledanijeg rijaliti programa "Zadruga 3", igraju "Igru istine", a potrebno je da iskreno odgovore na pitanja koja međusobno postavljaju jedni drugima.

Ivana Šopić imala je pitanje za Mateju Matijevića : "Zanima me da li je poruka od Radeta uticala na tebe, da li ti je bitnija karijera, i kako je nestala ljubav sa Tarom Simov?"

Foto: TV Pink Printscreen

Da bi ljubav nestala ne mora da se desi neka druga. Može da se smanji emocija, pa nestane ljubav. Mi smo raskinuli, nismo zajedno. Nije trebalo da se opterećujemo. Mene je ona večeras preterano razočarala. Ja sam sa Mensurom imao dobar odnos. Nisam bio poltron Vladimira Tomovića. Braneći Taru sam ušao u konflikt sa Mensurom. Svaka moguća negativna relacija između mene i Mensura se stvorila zbog Tare. Onda Tara ustane i kaže kako ima najsjanije mišljenje o Mensuru. Koliko je ona licemerna - rekao je Mateja.

Tara je prekinula Mateju, pa su ušli u žestoku raspravu.

I ti si to uradio sa Majom. Ti vređaš, umeš da budeš bezobrazan. Svaki dan imaš novi epitet da mi udeliš - urlala je Tara Simov.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti si neurotičarka. To što tebi ljudi ćute, to je zato što si zauzela takve odnose sa njima. Niko ne misli da si normalna. Uvlačila me svaki put. Ja sam za nju skakao, normalno. I dok je ona pretila. Tvoje ponašanje je sramotno - rekao je Mateja.
Jesi ti lud? Šta si tražio šest meseci sa mnom? Od mog rođendana mi pričaš da nemam grešku. Sve što si mi zamerio sam promenila. Radila sam sve da te usrećim. Ja dva meseca ćutim na sve uvrede. Druži se sa onima koje j*beš, koje šalta tvoje celo društvo - rekla je Tara.
Ja ne znam šta si se promenila. Hajde, Ana nek mi kaže šta si se promenila. Ti si katastofa bezobrazna - rekao je Mateja.

Foto: TV Pink Printscreen

On kaže da ništa nisam promenila, sve što radim je nedovoljno. Ništa se ne važi. Samo se važe loše stvari. Nisi me dovoljno voleo, lagao si me da se ja nadam sve vreme. Govorio si da me voliš najviše na svetu. Imali smo s*ks, voleli se. Ti si jedna mala p*čka jer mi nisi rekao da me nisi voleo. Ti si se posr*ao po meni - rekla je Tara kroz suze.
Sa Tarom ne može da se gradi ljubav. Za mene ljubav nisu svađe, već mir i harmonija. Ja znam zbog čega sam prelazio ovde, i da mi bilo ko da priča da li imam stav - završio je Mateja svoje izlaganje.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S.M.

#Zadruga