AKTUELNO

Sve zarad višeg cilja.

Nakon Ermine Pašović, u Rajski vrt pozvan je Bora Santana. Ovaj stari rijaliti učesnik imao je svašta da kaže Drvetu mudrosti.

Foto: TV Pink Printscreen

Niko ne zna kad je kraj ni šta će da se desi. Malo su se smorili, podići će se posle žurke. Svi se parovi mire, vide da je sad to in i da je bolje biti u paru. Ja sam malo zbunjen sad pred kraj rijalitija, znaš da sam ja vezan za rijaliti ovaj. Meni je ovde top bilo, proletela mi je godina, našao sam i devojku. Teško mi je jer mi je ovo druga kuća - rekao je Bora, pa otkrio kakav je njegov odnos sa Milicom:
Malo smo u svađi nekoj, njoj sve smeta. Smeta joj moje druženje sa Jelenom. Napisala mi je dve pesme, emotivne su. Vidim da pronalazim sebe u njima. Gledaću da je pročitam na radiju, samo se plašim da nam neko ne ukrade - rekao je Bora.

Foto: TV Pink Printscreen

Boro, uvek si bio kreativan! Uvek sam dobijao od tebe razne ideje - reklo je Drvo mudrosti Bori koji je rekao da bi želeo da im puštaju po dve epizode serije "Nemoguća ljubav".
Mis mokre majice - dalo je Drvo predlog.
Odlična ideja, Drvo! Biće top žurka, odlično! Ja ću sve da osmislim, biće top žurka Mis mokre majice - rekao je Santana.

Detaljnije u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Autor: J.Đ.

#Rijaliti Zadruga

#TV Pink