AKTUELNO

Nije hteo da ćuti.

Zadrugari su odmah nakon raspodele budžeta počeli da komentarišu odluke vođe Nikole Orozovića, a prvi je bio Bora Santana.

Ja mislim da te je Ivana postavila za vođu da bi se osvetila Banetu. Zameram ti što si dao Brendonu mali budžet. Ne mislim da si glup, nemam loše namere, samo volim kad se nerviraš i uđeš u crveno. Mislim da si izvukao bolji kraj od Brendona, stali su ljudi na tvoju stranu, žao mi je što je Brendon ispao psihopata. A uopšte nije tako - istakao je Bora, a onda je ustao Brendon:

Foto: TV Pink Printscreen

Ti si stina duša, pamtićeš me ceo život, to nije ništa u odnosu sa ovim budžetom. Ja sam se samo igrao sa tvojim beozbrazlukom, a ti govoriš da sam hteo da te diskvalifikujem. Od mene si dobio mnogo, ja se ne kajem zbog toga, jer sam se zabavio. Ovde si predstavljao sve ono što nisi. Neki su te provalili, neki nisu, ja sam te provalio još na početku. Dao sam ti otkaz jer mi nisi čestitao rođendan. Ti radiš sve da bi se drugima dokazao, a ostaješ nesrećna duša koja se prži sama u sebi. Ostaću ti u pamćenju kao virtuelna umetnost - rekao je između ostalog Brendon.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.