AKTUELNO

Iva opet između dve vatre!

Naredno pitanje u emisiji "Pitanja gledalaca" voditelj Milan Milošević pročitao je za Stefana Karića: "Da li sada misliš da si previše bio zao prema Ivi i osuđivao njenu prošlost, a pored sebe sada imaš mnogo goru devojku i zlo".

Foto: TV Pink Printscreen

Ne razmišljam sada o Ivi Grgurić. Ja pored sebe vidim najbolju devojku, tako osećam i to je moj odgovor - rekao je Karić.
Nemam komentar. Ne želim... Stvarno ne želim - rekla je Iva.

Foto: TV Pink Printscreen

"Zaljubio si se u Ivu, zakačio si se uz nju kao krpelj nakon njenih procenata, da li shvataš kako smešno izgleda što glumiš žrtvu? Ti nikada ne možeš biti žrtva!" - pročitao je Milan Milošević naredno pitanje za Filipa Đukića.

Ja u 33 rijalitija ne mogu da budem žrtva, tako da se slažem sa gledaocem. Ako osećaš neku emociju da pređeš preko nekih stvaril, to je okej, ali ako se to dešava stalno, to je nešto drugo. Nije mi jasno to: "Družiš se s nekim zbog procenata" - rekao je Filip.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ne smatram da je on sa mnom zbog opstanka i boljeg plasmana. Ja osećam emociju s njegove strane. Kada bih osetila da je to nešto na silu ili zbog nečega, ja bih se pomerila. Meni je sa Filipom prelepo, ulepšao mi je ovih 6 meseci. Ja se prvi put susrećem s ovim formatom. Kada izađem, ko zna šta će biti. Ja nikada ne govorim da nema šanse da se pomirim s Marinkom. Filip ne zna kakva sam ja napolju, ne znam kakav je on napolju - rekla je Iva.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. K.

#Zadruga