AKTUELNO

Gledaoci joj održali predavanje!

"Zar je moguće da je tebi palo na pamet da pričaš o detetu koje još i nemaš i da kažeš da niko neće ko je od Stefanovih to dete moći da vidi, zar je moguće da se nisi pokajala zbog onoga što si rekla Kiji Kockar, zar je moguće da ubacuješ rovca Stefanu? Bila si i ostala velika manipulatorka, s onom izjavom o detetu si dotakla samo dno gde i pripadaš!" - poručili su gledaoci Ivani Šopić, a ovo je pročitao voditelj Milan Milošević u emisiji "Pitanja gledalaca".

Foto: TV Pink Printscreen

Da je Stefan ostao bez stava, mislim da nije. Mislim da baš ima stav... Pokajala sam se to što sam rekla Kiji. Nju nisam psovala. Iznervirali su me svi koji su se mešali i za to sam se pokajala. S Mirkom sam pričala o tom detetu, nisam mislila da ga neće niko videti, nego da su čudni životni putevi. Evo, danas nekoga ne podržavaš, sutra možda baš to uspe. Stefan i ja smo stali s pravljenjem dece, da ne brine niko - rekla je Ivana.

Foto: TV Pink Printscreen

Zamerio sam joj to što je rekla. Rekao sam moj stav o tome, iako ga nemam... Bože zdravlja, imaću svoje dete - pričao je Karić.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. K.

#Zadruga