AKTUELNO

Opet trojka?!

U toku je emisija "Pretres sa zadrugarima". Sledeća na redu je bila tema Marka Janjuševića Janjuša i Maje Marinković i Ane Korać, koja je, podsetimo, sinoć napustila rijaliti, a košarkaš se nije ni pozdravio sa njom.

Foto: TV Pink Printscreen

Iz poštovanja prema Maji nisam, meni ona ništa nikada loše nije uradila, ali da ne dolazi do nekih scena i svađa, nisam želeo - prokomentarisao je Janjuš.

Takođe, Ana je prokomentarisala da je Marinkovićeva ljubomorna na nju, jer je Janjušević nikada neće voleti kao što je voleo Koraćevu.

Ja sam rekao koga volim najviše što se tiče rijalitija, a Ana je to uradila da bi isprovocirala Maju. Moram da odbranim Anu, ona nikada mene nije svesno provocirala. Ana mene razume skroz - nastavio je Janjušević.
Ne smeta mi da se pozdrave, rukuju, ali smeta mi da se ljube. Ne slažem se da Ana nikad nije provocirala, uvek je htela mene da isprovocira preko njega, a ja to ne dozvoljavam. Dok je on sa mnom, ponašaće se onako kako ja mislim da treba. Ne padam na jeftine provokacije ovde, toga napolju neće biti. - odbrusila je Maja.
Janjuš je rekao da ovde neće raskidati sa Majom, zato što se plaši da mu ne pravi scene, to je razlog zašto je sve ovako trenutno - nadovezao se Djedović.
Ja sam rekao da će ovde biti ovako, neću nikoga ostavljati, a za napolje sam rekao... A Ana i ja smo bili top - rekao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: M.I.

#Zadruga