AKTUELNO

Voditeljka Dušica Jakovljević i bivši zadrugari dočekali su novinara Marka Đedovića u studiju nakon njegovog izbacivanja.

Đedović se osvrnuo na svoje učešće.

Nisam očekivao da ću ovoliko dugo biti tu, bilo je svega i svačega, ali bilo je zanimljivo. Stvarno sam mislio da će moj boravak biti kraći - rekao je Marko.
Znao sam da nisam spreman na stvari na koje su mnogi tamo bili. Da opštim, da vrištim... Znao sam da od tog posla ima ništa. Hvala Bogu, odrastao sam u normalnim okolnostima, lepo se osećam u svojoj koži i životu... Mislio sam da to nije interesantno, prosto, narod voli da vidi ološe, pa im lična nesreća deluje manje nego što jeste. Kad vidiš nekog probisveta na ekranu, kažeš: "Jao, moji su dobri". Gost Luna Đogani, ne mogu da verujem da su se onakve stvari izdešavale. Marko Miljković, bacanje na kolena majku devojke na čiju se ljubav zaklinje. Gazmen ili Dragan Đogani... To mi je... Ja to zovem mrcvarenje. On je lečeni narkoman. Onda na sve to dođe dete, koja ode na suprotnu stranu: "Nije on toliko kriv...". Ne, najbolje da ti je mama kriva što ju je on maltretirao deset godina. Ja sam nju video kao ćerku iz pakla - istakao je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Kada je Anabela ušla na vrata, imao sam tu neku predrasudu: "Jao, evo je ona". Kada sam prvi put čuo one stvari, meni nije bilo dobro. Kod Gagija ne postoji trunka pokajanja, a eto, vidite, on ima neku podršku. To me nervira. Prosto, ne možeš... Ja sam ga u jednom trenutku polio flašom vode i rekao da mu je to za sve one koje bi mu to sada uradili. On nema pokajanja, i dalje se od žrtve pravi nasilnik - govorio je Marko.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.