AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

Voditelj Darko Tanasijević poželeo je u emisiji ,,Zadruga - Narod pita" dobrodošlicu novom gledaocu, koji je izneo svoje mišljenje i sud.

Foto: TV Pink Printscreen

Majo, ja ne bih ocu na oči da se pojavim, kako na ulicu možeš da izađeš, kako imaš obraza? Je l' možeš sebi da oprostiš što je Taki završio u bolnici? - upitao je gledalac.
Preko društvenih mreža dobijam kritike, ali na ulici nisam doživela nijednu neprijatnu situaciju, uglavnom mi gospođe starije kažu da treba da se sklonim od ove priče, da mi to nije potrebno. Imala sam tremu kada sam se pojavila ispred Takija, jer mu sigurno nije bilo prijatno šta sam mu priredila. Nisam znala da je tako stresno podneo tu priču, sada je dobro. Znam da mu se jednom slošilo zbog naše jedne svađe, tek sada sam svesna šta sam uradila i da ništa nije vredno toga, a pogotovu ne neko ko nije vredan toga - odgovorila je Maja.
Šta ti je žena rekla kada si joj se pojavio pred očima? - upitao je gledalac.
Bila je smirena, onako kako bi reagovala normalna osoba, porazgovarala je normalno sa mnom - tvrdio je Janjušević.

Foto: TV Pink Printscreen

Mnogi spekulišu da je to neki dogovor Janjuša i njegove supruge - prokomentarisao je Darko.
Niko nije rekao da mi je Ena prešla i da li će mi preći. Ne znam šta treba, da se poubijamo? Ja ne mogu ovo da komentarišem.
To je obostrani interes i da tako hladno odreaguješ i da posle 4 dana zajedno idete i da ti muž kupuje haljine. On živi kod nje u kući, dobio je neke parice, koje će da prokocka, da se živi lepo. To je neko moje mišljenje. Dostoajnstvo i obraz ne može da se kupi sa par krpica i ne može tako olako da se pređe preko toga. A to njegovo vraćanje burme, da će se žrtvuje, ne bi me čudilo da je to igra! Ti si svoju suprugu prevario sa mnom - ubacila se Maja.
Ja se tebi izvinjavam što sam te iskoristio! Ne postoji nijedna jedina sličnost između njih dve. Odakle tebi pravo, kako te nije sramota da komentarišeš moju ženu? Ja mogu da privučem pažnju bilo koje devojke, a bile su dobre na početku, sve je to funkcionisalo normalno, ali nisu uključile mozak uopšte. Ja nisam razmišljao o nekim stvarima - prokomentarisao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O.B.

#Zadruga