AKTUELNO

Tek su zakopale ratne sekire.

Stefan Karić i Ivana Šopić gosti su večerašnje emisije "Zadruga - Narod pita". Oni su zauzeli svoje mesto na vrućim stolicama, spremni da se suoče jedno sa drugim.

Prilogom smo se podsetili scene gde Iva Grgurić špijunira Stefana s kojim je tada bila u vezi, upravo zbog Šopićeve.

Ivana tada ništa loše nije pričala o Ivi, niti bih joj ja tada dozvolio. Tada nije bilo ničega između Ivane i mene - kratko je prokomentarisao Stefan.
I kako da je ne komentarišem kad vidim ovo? Da, Stefan i ja smo se družili od samog početka. Primetila sam da je ljigava i kvarna, zato sam bežala od nje - govorila je Ivana.

Foto: TV Pink Printscreen

Zatim se uključila gledateljka, koja je iznela svoje viđenje na temu Zadruge 3.

Ja svojoj ćerki moram objašnjavati šta znače vrednosti, jer je 90% devojaka u Zadruzi 3 radilo sve pogrešno, nisu mislile da li ih gleda brat, otac. Jedino je malo Stefan radio na sebi. Pitala bih Ivanu da li misli da je uspela ili da je zvezda nakon rijalitija, gde sebe uopšte vidi? - pitala je gledateljka.
Svi smo mi ušli iz različitih razloga. Nisam ušla u rijaliti da bih postala nešto. Mene mediji ne zanimaju, ali sam im zanimljiva, da li zbog moje veze ili nečeg drugog, ne znam - odgovorila je Šopićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Evo, na primer, Luna plače i moli da je neko na ostavi, meni je to katastrofa. Da li biste se vi ponosili ćerkom kao ona? - dodala je gledateljka.
Slažem se, ne bih volela da imam dete koje moli za ljubav. - odgovorila je Ivana.

U video - prilogu pogledajte.

Autor: M.I.

#Zadruga