AKTUELNO

Anabela je ispričala kakve su joj emocije prema Luni.

Priliku da odgovara na pitanja publike i voditelja Darka Tanasijevića, večeras u emisiji "Zadruga - Narod pita", ima bivša učesnica "Zadruge 3", Anabela Atijas.

Nakon priloga svađe Lune Đogani i Anabele, Anabela se otvorila i otkrila kako je tekao njen i Lunin odnos.

Po izlasku iz "Zadruge 1" drugačije je bilo, bilo mi je teško zbog onoga što je prošla, i tad se ona udaljavala. Nisam imala da pružim bilo šta osim ljubavi. Posle "Zadruge 2" udaljavale smo se. Ona je ušla u drugu vezu. Po potrebi me je zvala, za kostime, stajlinge. Ja nisam imala konflikte sa Markom dok nisam ušla u "Zadrugu 3". Ispalo je da sam ja kriva za njihov kraj. Ja nikoga nisam mogla da sprečim. Nisam mogla da je sprečim ni sa Slobom, ni sa Markom. I vezu sa Markom sam podržala nakon "Zadruge 2" - rekla je Anabela.

Foto: TV Pink Printscreen

Nas dve smo uživale u svakom njenom muvanju, sređivanju, sada mi više nije važno. I kada sam plakala sa njom, borila se protiv svih ispala sam loša, i sad sam ispala loša kad sam rekla da to nije za nju na osnovu onoga što mi je ona predstavila. Nije me stavila na prvo mesto, ja se nisam takmičila. Oni koji su hteli da odvoje Lunu od njene mame, uspeli su - rekla je Anabela.

Foto: TV Pink Printscreen

On je meni pristao da da taj stan, jer je za njegovu decu, a to što su ga drugi savetovali da nije trebao to da radi, gradili su kuće za svoju - rekla je Anabela.

Kako je to izgledalo, pogledajte u video-snimku u nastavku teksta.

Autor: S.M.

#Zadruga