AKTUELNO

Filip je rešio da sredi situaciju od sinoć, pa je pozvao Aleksandru kako bi porazgovarali o svemu na doku.

Nakon rasprave i svađe od sinoć, Aleksandra Nikolić i Filip Car su se odvojili od ostalih zadrugara, i porazgovarali o svemu. Aleksandra vidno iznervirana, imala je dosta toga da mu zameri.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovo je prvi put da mi razgovaramo nasamo, ne znam baš kako da se ponašam. Svejedno, reci šta ćemo sada? - Pitao je Filip
Ako hoćeš da budemo zajedno, moraš da prestaneš da piješ! - Izjavila je Aleksandra.
Mnogo se čudno ponašaš, čudna si devojka. Reci mi, šta je pesnik hteo reći? Ja pijem, pa pijem. Odmah da ti kažem ja se neću menjati zbog tebe, već radi sebe. Nije alkohol za mene, to znaju i moji prijatelji vani, i moja majka, ali dok ja ne rešim to zbog sebe, ja ću tada prestati da pijem - dodao je Filip.
Pre nego što sam ušla u rijaliti, imala sam jednu vezu, moj bivši je bio poročan. Doživela sam veliki stres pred ulazak, i zato se plašim - rekla je iskreno Aleksandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Pošto je vešto izbegao da priča o njenom bivšem dečku i da se poredi sa njim, priznao joj je da je razočaran u sebe:

Razočaran sam svojim ponašanjem. Bio sam kod Žane u krevetu - rekao je Car.
Bio si kod Žane u krevetu? - besno je upitala Aleks.

Nakon saznanja da je bio kod Žane, Aleksandra je opet počela da se udaljava od njega, a potom je usledio predlog koji ipak nije odbila:

Baš bih želeo da budemo dečko i devojka, ali ne znam da li mi to možemo. Hoćeš da probamo da ne razgovaramo dva-tri dana, pa da vidimo, kako je tebi, kako je meni? Onda ćemo sve videti, da li tebi falim, da li ti meni fališ - predložio je Filip.

Aleksandra se složila sa tim, ali i dalje nije ustajala, i sklonila se od njega, a on ju je zamolio da se poljube još jednom. Detalje njihovog razgovora možete pogledati u videu ispod:

Autor: D.B.

#Zadruga