AKTUELNO

Nije mogla da se suzdrži!

U emisiji ,,Pitanja gledalaca" Miki Đuričić dobio je pitanje o odnosu sa Kristinom Kijom Kockar.

Da li toliko mrziš Kristinu Kockar, samo zato što nije htela da bude sa tobom u vezi u prvoj sezoni? - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni se Kija svidela, ali neću više da komentarišem, njena majka je sasvim okej prema meni, ne želim ništa da pričam o Kristini Kockar. Meni se ona dopala, ja sam se njoj udvarao, piaso pisma, svakoj isto napišem. Fanovi su mi slali razne poruke, njen advokat je prekršio mnogo toga, ali nek je živa i zdrava! Ja sam kritikovao Radanovića, govorio da može da mu kaže šta hoće, onda sam video da su jedan jedan. Više sam zbog tih uvreda 'Dabogda crk'o" i to. Ona je isto to pisala, jako je ružno, ja ne mogu sebi oprostiti to što sam uradio - rekao je Miki.
Imam komentar, malo sam ja tu jedinicu potisnula zbog ovakvog ponašanja, malo mi se vratilo to samopouzdanje, jer ovaj crni sto utiče na mene. To što si rekao, mislio si mom detetu, ja baš čekam da me napadneš, ne treba da mi se izvinjavaš, ako sam ja mogla da izdržiš uvrede za moje dete, možeš i ti sada. O tebi neću da govorim, jer te ni ne vidim, bolje bi bilo da me napadaš, ja nisam došla zbog tebe. Slušam Paulu vidim Kiju, slušam onog malog, vidim Kiju! Ja nikada ne vodim rat svog deteta sa nekim. Đilkošu jedan! Ti si napadao moje dete, treba da se suzdržiš od takvog ponašanja, ja bih volela svaki dan da razgovaram sa tobom ovako - pričala je Nadica na ivici suza.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O. B.

#Zadruga