AKTUELNO

Detalji izašli na videlo!

U večerašnjoj emisiji "Pitanja novinara" postavljeno je pitanje Anđelu Rankoviću i Pauli Hublin: U kakvom su odnosu, i šta će biti između njih?

Cela ta situacija je meni bila nelagoda. to mi nije prijalo. Ona jeste završila sa njim, ali on nije sa njom. J asam mu rekao da ga razumem, Tomović i ja smo ga podržali, i znam kako se osećao kada nas vidi. Dug je ovo period i svašta će se desiti, pa sam odlučio da sačekamo malo - rekao je anđelo, i dodao:

Foto: TV Pink Printscreen

Jako je ružno reći da sam posle Teodore spao na Paulu! Što se mene tiče, ja nikada nisam omalovažavao ljude a posebno devojke, i milsim da je to suvišan komentar. Ja nisam rekao da ću se udaljiti od nje, ja sam rekao da sam u jedno m trenutku shvatio da smo blizu da započnemo vezu, i planiram da nastavoimo da se družimo. Nama je potrebno sao vreme!

Foto: TV Pink Printscreen

Mnogo puta sam rekla, meni se anđelo sviđa i lepo mi je sa njim. Nervira me što se uporno sili naša veza, na kraju je to samo na nama! Ja poštujem njegovu odluku, i nikada nisam rekla da ga volim, jer ga znam samo četiri dana. Što se tiče griže savesti, Fran je imao ovde slomove, a ja sam ih imala napolju dok smo bili u vezi! Moje emocije se nisu ugasile preko noći! Ja nisam znala da naša veza neće opstati, moje emocije su se palile i gasile, ali bila sam optimista, jer sam milsila da će uspeti da promeni njegve neke loše navike! Mene niko nije pitao šta sam ja preživljavala, nije ni meni lako, ali moju bol držim za sebe! - rekla je Paula.

Potom joj je novinar spomenuo i devojku po nadimku Goldi, koja je po Paulinom priči bila u stanu kod Frana u noći kada je ona bila u hitnoj pomoći. Paula je takođe tvrdila i iznosila ružne epitete za devojku, koja je oglasila za Pink.rs i negirala sve što je zadrugarka ispričala.

Ja sam rekla da ne znam da li me je prevario sa Goldi, ali znam da je doveo devojku kući! Takođe nije istina da sam se zagledala u Anđela, nakon dva dana, ja ne očekujem da meni iko veruje, niti da se pravdam, ja sam objasnila sve! - dodala je Paula.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta su sve zadrugari rekli, pogledajte u video - prilogu.

Autor: P.I.

#Zadruga