AKTUELNO

Monika veruje u svoje roditelje, ali Matora....?

U večerašnjoj emisiji "Pitanja Novinara" postavljeno je pitanje Moniki Horvat: Sinoć si pričala kako bi se udala za Matoru, kako si toliko sigurna da možeš da se udaš za osobu koju znaš tri dana?

Ja sam sigurna u energiju, a to je sada samo moja želja! Kod mene je ista situacija, ali je problem u Jovani, koja je poverovala u klip sa Filipom, i treba joj vremena da stekne poverenje - rekla je Monika.

Foto: TV Pink Printscreen

Jovana je jedina uspela da sruši zid, ona je dobar čovek i jako je dobra prema meni. Godinama nisam srela nekoga kao što je ona, ja sam mngo puta pogrešila u životu, ali ja bih volela da bude sve u redu. Ja nikada nisam imala iskustva sa ženama, ni vezu ni odnos. ja sam pre par godina shvatila da mogu da budem sa ženom, ako je neko dobar čovek mene može da privuče - ja sam otvorena za sve! Bilo mi je neprijatno zbog porodice, nije i lako i imala sam nesigurnosti, ja sam otvoreno rekla i nemam više strah - rekla je Monika.

Foto: TV Pink Printscreen

Moji roditelji su od mene svašta doživeli, i ovo oni mogu da shvate. Mislim da me neće osuđivati! Meni je teško samo zbog nje, ne šta drugi misle, ali vremenom će se sve rešiti- dodala je Monika, a potom se uključila i Matora koje je rekla:
Ja mislim da oni meće tako lepo reagovati, imam iskustva s tim stvarima! - rekla je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Došlo je vreme da se nešto sazna, nemam poverenja u nju! Mnogo stvari nije logično, i u odnosu sa Filipom, prosto osećam da tu nešto postoji. Ona se zaljubila u mene, ja to osećam. Ima nekih stvari koje je ne tolerišem, i jednostvano pokušavam da se smirim, ali sam i njoj dala savet da se malo sabere i smiri. Milsim da treba da se dogovori sama sa sobom! Ja nikada nisam imala luđu devojku od nje - rekla je Matora.
Ja Sanju volim, ali na neki čudan način. Meni je bilo teško da se suočim sa raskidom, ja sam se izborila. Prosto, ona i ja imamo odnos da o svemu pričamo. i ona sada da uđe ja bih bila uz nju do kraja - osvrnula se Matora na Sanju.

Kako je sve izgledalo, pogledajte u nastavku.

Autor: P.I.

#Zadruga