AKTUELNO

Nije joj ostao dužan!

Burna svađa zadrugara zbog Kristijana Golubović tokom emisije ,,Pitanja gledalaca", te su Zvezdana Stevanović i Miljana Kulić iznele svoje mišljenje.

Foto: TV Pink Printscreen

Nemoj imati idola... Meni na primer idoli mogu da budu mama i tata, a mogu da gotivim Kikija, nečiji lik i delo - rekla je Zvezdana.
Ja sam dvadeset puta bio na Svetoj gori, da pronađem mir - dobacio je Kristijan.
Jedno je uzor, drugo je idol, Božija zapovest kaže da ne treba imati idole. Ti ne možeš da budeš ničiji idol, jer si prodavao drogu u crkvi, ali ja bih svakako gledala rijaliti zbog tebe, mene, jer smo zanimljivi. Ja sam slušala dva, tri dana, u pab dolazim zbog Mišela, ne više zbog tebe. Ti si rođen za rijalitiji, ne treba da izlaziš odavde, ti si pobednik, mislim da ćeš imati 85%, a svi ostali će imati 15% i deliti. Nije pobeda u rijaliti životna titula, to može svako da bude, kao i ti Kristijana. Ali ne može da se ospori da si ti loš čovek, kada god sam ti tražila da me izmasiraš, ti si me izmasirao - odbrusila je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Uvek sam prezirao ljude koji varaju supruge, iako sam ih je ja varao. To ne valja pa ne valja! Oni imaju u arhivi, da su me sačekali u sačekuši dva policajca sa automatima. Pucali su u mene, ubili su dva brata... Hteli su mene, a ljudi su nastradali zbog mene, ja to ceo život imam na duši, to ovi ne mogu da shvate. Ona se g*zi sa Zolom masnoćom, majka joj je tu... A zamislite sada ja, opljačkam banku u Nemačkoj, uzmem 300.000 evra i odem na Bora Boru. Devojke nemojte da se j*bete u rijalitiju! Nikad u životu nisam imao gram u ruci, ni u crkvi, to je bila nameštaljka. Sa tim i prostitucijom se nikada nisam bavio, sa oružjem sam se bavio. Zadnji put su me osudili zbog droge, 8. godina nevin sam legao, da sam rekao ko je, ispao bih p*čka.
Niko nije rekao da si g*vno, nego da nisi idealan da bueš nečiji idol - rekao je Marko Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Tako je i moj muž pričao, da mu ćerka neće biti konobarica! Slušaj me, devojčica ti je mala, koliko god se roditelji trudili, može da ti se desi nešto mnogo gore. Odakle znaš šta će tebe da snađe u životu, ti misliš da sam ja znala da će ona da uđe u rijaliti i da se j....? Ti nemaš pravo da kažeš to, tvoja ćerkica je mala, ne znaš šta će biti sa njom. Ja sam moju vaspitala, pa eto kakva je - odbrusila je Marija Kulić.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O. B.

#Zadruga