AKTUELNO

Nije joj bilo prijatno da ovo čuje!

Naredni zadrugar koji je birao između ovonedeljnih potrčaka, Miljane Kulić i Lazara Čolića Zole, jeste Alen Hadrović:

Zola je dobar momak, ali lenj. Ipak, najbolje je razumeo moje emocije i najbolje me posavetovao. Ne podržavam iznošenje prljavog veša, naročito od strane Zole, jer je ipak muškarac. Teška mi je ova odluka, ali ću poslati Zolu ipak - rekao je Alen.

Foto: TV Pink Printscreen

Nataša Radan bila je sledeća na redu da komentariše i glasa:

Ja sam sa njima u kotrektnim odnosima, Zolu gotivim i uvek se smejem sa njim, uvek mi se nađe. Što se Miljane tiče, potpuno je drugačija van, opuštenija je. Ovde ima neke ispade. Nominujem Zolu. Miljana me je otpratila sa Instagrama, zato što me je zvala nekoliko puta, a ja joj se nisam javljala - rekla je Nataša.

Foto: TV Pink Printscreen

Naredna je glasala Anja Todorović:

Odgovara mi društvo Zole, a i zajedno smo u ekipi, zajedno ćemo se izblamirati. Nominujem Miljanu - bila je ona kratka.

Odmah nakon, Jovan Cvijetić Cvele je komentarisao i nominovao:

Ne bih mnogo toga drugačije rekao. Što se Miljane tiče, mislili smo da ćemo imati korektan odnos, bilo je sve super, dok nije sve krenulo nizbrdo. Ume da bocne, pa te jedan dan voli, a sledeći mrzi. Nemamo sada nikakav odnos, nisam ni progovorio sa njom, jer ne znam više šta mi misli. Miljanu šaljem - složio se Cvele.

Foto: TV Pink Printscreen

Sandra Rešić imala je svoje mišljenje o potrčcima:

Miljana ume da sasluša, a što se Zole tiče... Iako me je pre nervirao, mislim da je dobar dečko, ali mislim da zajedno ne funkcionišu i nisu jedno za drugo. Blagi užas i katastrofa. Mislim da će se uskoro pomiriti, pa će Marija ponovo završiti u suzama. Ne sviđa mi se njen odnos prema Mariji. Svakako ću Zolu poslati u izolaciju - rekla je ona.

Foto: TV Pink Printscreen

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: M.I.

#Zadruga