AKTUELNO

Nije mogla da sakrije koliko je povređena.

Gošća Bore Santane u "Radio Amneziji" bila je i Marija Kulić kojoj je Bora pročitao pitanje: "Kako se osećaš kao majka koja se razočarala u svoje dete?"

Što se tiče moje najstarije ćerke, mrsko mi je da joj izgovaram ime. Moja ćerka je najgora od svih ukućanki, od "Zadruge 1". Moja ćerka je ponizila mene kao majku, celu porodicu. Čuli ste sve šta je ovaj izgovorio meni, njoj o porodici veče pre. Ona je najgora osoba koja radi zlo sebi. Sebi skače u stomak, i svojim najmilijima, ako smo joj uopšte bili najmiliji. Najgora je. To što sam rekla da ću je se odreći, nema potrebe, za mene više ne postoji, ne želim da mi se nikada ne obrati. Više me ne interesuje ništa vezano za nju. Baziraću se na druge ukućane, ovde sam zbog Tijane i Ane i Željka, zbog novca, da njima ulepšam život, Siniša ima razumevanja za to - rekla je Marija.

Foto: TV Pink Printscreen

Sinoć sam htela da je zgazim samo što je ponizila mene. Ona je to uradila, nek radi šta hoće, teško mi je. Svima je jasno da je najgora. Sve devojke koje su dobile mali budžet su me ispoštovale, sve je blistalo. Ona je sve rekla o sebi, najgora je od svih. Jedna životinja, jedna kučka se ne bi tako ponašala - rekla je Marija.

Foto: TV Pink Printscreen

Dok je slušala emsiju rasplakala se i Miljana Kulić.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako je sve izgledalo pogledajte u nastavku.

Autor: S.M.

#Zadruga