AKTUELNO

Pale maske.

Večeras je u Belu kuću ušao Milan Milošević i započeo emisiju "Gledanja snimaka". Prvi snimak koji je pušten bio je snimak na kom su Jovana Tomić Matora, Sandra Rešić i Monika Horvat.

Foto: TV Pink Printscreen

Milan je tražio od Sanje Stanković da prokomentariše.

Sandra nije u pravu na klipu, neću se pomiriti sa Sanjom. Meni je smešno šta je Monika pričala. Jovana je rekla da ne utiče na druge ljude - rekla je Sanja.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni je Monika rekla sve najbolje o Sanji i branila ju je - rekla je Matora.
Meni je Sanja simpatična, ali mi je situacija sa Franom smešna. Šokantno mi je to šta Sanja radi, iako ja nemam loše mišljenje o njoj - ispričala je Monika.

Foto: TV Pink Printscreen

Nikad Rialda i Sandra nisu rekle ništa loše za Sanju. Ja sam ovde govorila o Sanji. Verujem da ima previše klipova gde ja pljujem Sanju. Meni je ono što se desilo u januaru bilo fuj - rekla je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam u januaru vadila jastučiće iz obraza tako da radila nisam ništa - rekla je Sanja.
Ja Sanju ne mrzim niti imam loše mišljenje o njoj. Sama sam prišla Sanji da se izvinim za ono što je Matora izmislila. Meni je nerealno da se za par dana desi toliko stvari sa njom, od masaže do Frana itd. Ja sam rekla da ako se njih dve pomire za dva meseca posle svega toga da će mi iscuriti mozak. Svi smo mislili da se Matora zaljubila u Moniku, i da je boli k**** ako uđe Sanja - rekla je Sandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja Sanju ne poznajem, niti mogu da joj kažem bilo šta. Mi smo sve što smo saznali o Sanji saznali od Matore - rekla je Rialda.
Meni je Rialda zamerila što sam ušla u vezu sa Monikom, ali ja nisam bila zaljubljena. Tek sada vidim da je Sanja otkinula na dečka - rekla je Matora i pokazala na Frana.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: N.B.

#Zadruga