AKTUELNO

Drama.

Na samom početku emisije "Izbor potrčka" voditelj Milan Milošević je sa zadrugarima pričao o svadbi Mine Vrbaški i Filipa Cara, a nastao je haos oko toga ko je ukrao piće sa svadbe. Miljana Kulić je ustala da se opravda.

Foto: TV Pink Printscreen

Milane, znaju gledaoci da se nikada za picu nisam grabila. Nikada nisam trčala, retko kad u kupovinu. Dajem svima cigarete, pa nestanu, ja dobijam napade panike. Tačno je da sam nosila pivo u apartman, dva za mene, dva za Zolu, jedno sam dala Vuku Mobu. Ja sam popila dva i po, svi su razgrabili, trčali, ja sam uzela pred sam početak svadbe. Uzela sam i onu usku čašu, sipala Zoli da popije. Taj dan nisam pila lekove, jer sam pila alkohol. Dva i po piva, uhvatilo me kao da sam popila gajbu piva - govorila je Miljana.
A za mene jesi uzela nešto? - pitala je Marija.
Nisam, znam da Zola voli da popije. Mama, on je takav. Janjuš ide u prodavnicu. Kada pica stigne, on se ni za šta ne bori. Ja sam ga prihvatila takvog. Neke stvari me bole. Sticajem okolnosti, ja sam ga zavolela. Dokazala sam i po najvećoj koroni da sam ga volela, jer sam izašla odavde sa detetom za njim - nastavila je Kulićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

On joj uzme hranu, on joj uzme piće, on ne kupi hranu - nabrajala je Marija.
Toma uvek pita za Željka i donese mu nešto. Zola je mogao Janjušu da kaže da kupi nešto Željko, to je mali znak pažnje koji meni znači. Ja znam da s*rem, pa jedem ta g*vna. Pljujem po njemu, samim tim i po sebi. Neophodna mi je pomoć - pričala je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.