AKTUELNO

Ovo je mnoge začudilo i iznenadilo.

Vuk Mob večeras je na svoju incijativu podvrgnut poligrafskom ispitivanju, zbog afere sa pobednicom "Zadruge 1" i pevačicom Kristinom Kijom Kockar. Zadrugari su čuli naredno pitanje na koje je Vuk nešto ranije odgovarao.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li i dalje misliš ponekad o Kiji? - glasilo je pitanje.
Ovde da, jer je tema, razmišljam, ali u emotivnom kontekstu ne - rekao je Vuk, što je prema poligrafu bila laž.
Ovde sam ja pogrešno izložio svoj odgovor, jer je ovde u pitanju četvorougao mene, Nadice nje i Olje. Lako je da se ja sada pravim pametan - rekao je Vuk.
Čim se ovako dvoumiš, normalno je da ćeš da zezneš na poligrafu - rekao je Kristijan.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja verujem da razmišlja. Ali ne znam u kom smislu, da li ovako, ili onako ja ne znam - rekla je Nadica, pa nastavila:
Da nisi slagao na prvom pitanju, to je sve ovo dalje povuklo. Ja neke stvari nisam znala i doveo si me u situaciju da ja ne znam šta da mislim. Bacate me kao lopticu, ja nit znam vaš odnos, sada sve shvatam, saznajem da je upoznala tvoje roditelje, Olju. Kroz ova pitanja će mi dosta toga biti jasnije. A za ovo pitanje mislim da laže. Znam da misli o njoj, a to si pogrešno razložio. Vuče, da li shvataš da ja ne kapiram u mojoj glavi šta se dešava. Jako si se potresao - dodala je Nadica.

Foto: TV Pink Printscreen

Primi kritiku, rekao si da ti je stalo! On je definitivno sa Kijom bio, a sad kako, to ne znamo - ubacio se Lepi Mića.
On nije emotivno opterećen prema Kiji. On je hteo kombinaciju, ona je bila šansa na pučini. Oboje popularni, ajmo lepo i korisno. A kada si je namenio kao metu, tada si osetio i neku drugu želju. Nacrtao si joj metu na leđa, ona je podlegla šarmu - rekao je Kristijan.
Da, poligraf prepoznaje podsvest, on je Nadici sam rekao da noćima ne spava i da razmišlja o tome. I naravno da mu je u glavi sve što se dešavalo. I normalno da mu je u glavi to što je bilo sa Kijom, i razmišlja o svemu. On je potegao temu o Kiji, i ja ne podržavam to, nije trebao da pominje bivše devojke jer ih je kompromitovao. Kada se uvalio u izm*t, da bi oprao lik svoje verenice jer je napadaju, on je tada ustao i morao da stane na stranu svoje verenice. Jeo je što se ne jede kod bazena, a sam je kriv što je to potegao i sam nametnuo - rekla je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Nije mi jasno što je ovako odgovorio, razmišljao se, pa rekao - rekla je Nadica.
On je sam sebi napravio medveđu uslugu, umesto da je rekao da ili ne - rekao je Mića.
Mi koji se bavimo rijalitijem, svi bi rekli da mislimo na Kiju Kockar. Jasno je bilo kada je rekao da nije zaljubljen u nju. Upleo se kao pile u kučinu, ovo je top za rijaliti - rekao je Tomović.

Foto: TV Pink Printscreen

Veliki je "hajp" na njemu, bilo je slično i sa mojom situacijom - rekao je Toma.

Detaljnije u nastavku teksta u video - prilogu koji sledi.

Autor: D.B.

#Zadruga