AKTUELNO

Sve joj je bilo jasno!

Ermina Pašović ustala je za crnim stolom kako bi otkrila detalje i potvrdila sve o prepiskama Ivane Šopić i Lazara Čolića Zole, zbog čega se Marko Janjušević Janjuš iznervirao i počeo da urla po Beloj kući.

Foto: TV Pink Printscreen

Da, ja sam pričala to kada sam došla ovde, o porukama Ivane Šopić, jer sam svaki dan bila sa njom. Mene je Zola ubeđivao da to nije istina, da se ne seća. Taj dan je Zola rekao da se ne sećam i da to nije istina, prvo si rekao da nisi, da to nije tačno, Janjuš nije to znao - ispričala je Ermina.
Ja sma rekao da se ne sećam i stvarno se ne sećam da sam to napisao - rekao je Zola.
Zola je negirao, Janjuš je negirao, posle je Janjuš rekao da je moguće da je to napisao, sada je sve dokazano - poručila je Pašovićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Ma, šta si ti slušala budaletino jedna? Iznosi što si videla, a ne šta si čula ovde - urlao je Janjuš.
Ti kada si skontao, si rekao da si se setio, upravo je rekao da je video, kako se onda ne sećaš? - upitala je Ermina.
E, ovako, pošto misliš da je ovo bitna tema, da se završi. Ja, posle svih ovih sitaucija koje sam doživeo sa gospođom Marinković, ja bih rekao u inat da je tako, jer ja znam sve. Ali ja ako nešto nije, ne mogu da kaže da jeste, znam kako je bilo. Ja da se pravdam ovde, ja sam budala, treći rijaliti i nasedam na budalaštine, da li je do mene, ja ne znam kakav sam ja idiot! Za sve sam kriv, ne mogu! Kako da se smirim? I sinoć sam se iznervirao, da jesam, ja se ne bih iznervirao, ja onaj dan, napali su me! - poručio je Janjušević i napustio Belu kuću.
Ne sećam se, kako da se setim kad smo svaku noć cugali?! Ne mogu, druže! - vikao je Zola.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilozima pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O. B.

#Zadruga