AKTUELNO

Ne može da mu oprosti.

U Beloj kući uveliko je u toku "Pretres nedelje sa Milanom Miloševićem". Tema koja se pretresa jeste odnos Maje Marinković i Marka Janjuševića Janjuša.

Mi više nismo zajedno, ne ulazim u to da li će da vrati ženu ili da nađe drugu. Neke stvari su svima jasne, videli ste kako je reagovao za Anđela, Mensura i Jaška. Mi smo vezu prekinuli desetak dana pred njegov ulazak. Dragana Mitar zna sve detalje naše veze kao i svi koji su bili u kontaktu sa nama. Sigurna sam da ima emociju prema meni, vidim mu u pogledu. Emocije se ne gase preko noći. Mnogo loših stvari se dogodilo u našem odnosu, kad se setim setim se loših slika. Ne bih mogla da pređem preko svega - govorila je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne mislim da je kraj svemu, ovo je početak novog razdoblja u njihovom odnosu. Maja kad se seti - dodao je Đedović.
On je mene izdao kao čoveka. Setim se i lepih stvari, nismo mi završili odnos pre godinu dana. Ne prolazi preko noći, ako neko može da ti uradi takvu stvar, ja ne mogu da zamislim budućnost sa njim. Ne mogu da zaboravim kako me je prodao. Ne kažem da sam bila cvećka, ja sam teška kao crna zemlja. U našem odnosu sam bila ispravna sto posto, nisam ga varala, on najbolje zna kakva sam bila, osim tih ljubomornih scena. Poznaniku je rekao da ulazi, ne meni sa kojom spava i jede. To mi je nisko - zaključila je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako je sve izgledalo pogledajte u nastavku.

Autor: S.M.

#Zadruga