AKTUELNO

Bukti rat!

Kao i svake srede do sada, tako i ove, u Beloj kući na rasporedu je emisija "Pitanja gledalaca". Nakon što je voditelj Milan Milošević pročitao je pitanje za Vladimira Tomovića koje udara na njegov odnos sa Tarom Simov za crnom stolom nastao je opšti haos.

Da li može Tara Simov da bude veći prijatelj Sanji nego meni? Prešla je na njenu stranu - govorila je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Jovana bi najviše volela da ja nikog nemam ovde - rekla je Sanja.
Ja nisam kao ti, ja svoje prijatelje ne napadam za stolom. Rekla sam Tari sve u lice, a ona koja se druži sa njom nije joj rekla
Ja sam joj rekla van stola, ne ponižavam svoje prijatelje za stolom. Ja nikog nisam prodala - rekla je Sanja.
Ja sam takva kakva sam, preteška sam. Meni svi kažu kad sam preteška, Fran mi digne pritisak ja njemu. Vladimiru smeta kad je meni lepo, kad imam dečka - rekla je Tara.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti ne znaš šta je ljubav. Tebi se za dve sezone sviđalo 9 muškaraca, Mateja, Spejko, Orozović, konobar iz Šiša bara, ja, Čorba, Đole, Lazar. Klela si se da se nisi ljubila sa mnom - rekao je Vladimir.
Ne mogu da se raspravljam sa čovekom. Čika je isfrustriran drugu sezonu za redom. Ti si opsednut mojom ličnošću, ti patiš jer mi ne možeš biti ni dečko ni drug. Meni je žao što sebe dovodim u situaciju da se svađam sa čikom od 40 godina - rekla je Tara Simov.

Kako je sve izgledalo pogledajte u nastavku.

Autor: S.M.

#Zadruga