AKTUELNO

Tenzija raste!

Ermina Pašović je tokom svog komentarisanja zadrugara, izrekla mišljenje o većini zadrugara a na red je došla Jovana Tomić Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Matora se izblamirala zbog Monike, i dozvolila si joj da ljubomoriše na Sanju a to si ti sve dozvolila, to su moje zamerke za tebe i znam da smo ti i ja prijatelji - počela je Ermina.
Rialda je osoba za koju sam mislila da neću moći ni minut da provedem, pri ulasku sam napomenula da vaša veza nije veza i da je samo pranje i ubijanje vremen. Sve dok si ti srećna i ja sam, za mene si prijatno iznenađenje i prva si mi uvek izašla u susret i draga si mi. Kada budu neke teme za tebe ja ću reći šta mislim i ništa ti iza leđa neću pričati - rekla je Ermina.

Foto: TV Pink Printscreen

Kenan ni je jedan od najdražih, a to sam i njegovom bratu rekal kako ću biti uz njega i kada napravi grešu, a ja šta obećam to i radim. Što se tiče ljubavi ja da osećam nešto prema tebi ja bih rekla, ali da znaš mi imamo zajedničke prijatelje i ja ću uvek da te štitim iz srca - rekla je Ermina.
Alene o tebi i Maji sam sve rekla i mislim da si jako dobar posebno kada si zaljubljen, i mislim da je to iskreno! Što se tiče Maje, save sam rekla i mislim da je folirant i to što si uradila Joci je osuđeno i kod mene i napolju a meni si jako mutna. Smatram da kad izađete i kada Alen sve sumira da će da te ostavi, ili možda ti njega ostaviš a ja u tvoju ljubav ne verujem - završila je Ermina.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: P.I.

#Zadruga