AKTUELNO

Nova svađa!

Zadrugari su nastavili daa komentarišu odnos Rialde Karahasanović i Kenana Tahirovića , koji su tokom žurke raskinuli, a razlog je Kenanova ljubomora prema Vladimiru Tomoviću.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona meni ne mora ništa da objašnjava! - rekao je Kenan.
Svaki put kada sam prišla Kenanu, a to je bilo više puta ja sam pravila balans, između društva i njega, ali ja bih bila sa njim sve vreme - rekla je Rialda.

Naredno pitanje je za Vladimira: Zašto lažeš da ti je Maja rekla da želi da ti se uvuče u krevet

Ja moram da kažem, ja ono što sam rekao ili obećao ja sam i uradio i neću da se mešam u neke stvari! Ja sam rekao kako jeste, postoje ljudi koji mogu da podnesu neki teret i koji ne mogu da izddrže kada ih neko vređa, ja nikada nisam rekao devojci da p*ši k*rac kao Kenan! Ja da sam to uradio bio bih osuđen, ali ja moram da kažem da nisam lagao i koristio sam razne mahinavcije za devojke, ali krpa nisam bio! Maja Marinković, kada je ušla u obvaj rijaliti je mninimum prišla deset puta da me zagrli i poljubi došla mi u krevet pet puta , ja joj nikada nisam rekao da mi dođe na krevet. Niko ovde neće da laže i da briše pod sa mnom! I da sam je ja pozvao u krevet zašto je došla? Ona je bestidnica - rekao je Vladimir.

Foto: TV Pink Printscreen

Niko mene nije terao na bilo šta, niti me je priomoravao! Vladimir voli da filuje priče, ali mislim da je on završio izlaganje i da ga boli šta ja pričam! Iskreno, ja vidim da on gleda u mom pravcu, moja greška je što sam ja sa Vladimirom pravila Janjuša ljubomornim, ali neću da se pravdan, i ja sam slobodna i imam pravo to da radim a njega je udarila sujeta jer sam ga nazvala igračkom - rekla je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: P.I.

#Zadruga