AKTUELNO

Drama!

U Beloj kući uveliko je u toku emisija "Pitanja gledalaca". Voditelj Milan Milošević pročitao je pitanje za Alena Hadrovića.

Šta imaš protiv Ivane i Đorđa, da li ne želiš da budu Majini prijatelji? Podlo ih vređaš kad je bila podela budžeta? - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Na raspodeli ih nisam uvredio. Ivanu sam sinoć uvredio, a nisam je uvredio. To je moje mišljenje. Ja nisam znao da si ti zaljubljena u Šebeza. Ona je ulazila u Tomovićev krevet, mislim da joj se sviđao i Car, a ona govori Maji kako bi trebalo da bude sama.
Ivana je rekla da ništa sa Šebezom nije imala - govorio je Mića.
Ne interesuje me ko mi šta priča iza leđa. Dosta njih me vređa. Ja Alenu neću uputiti ni jednu uvredu - govorio je Đorđe.

Foto: TV Pink Printscreen

I da me voli i da me ne voli zaboli me d*pe. Ne zavisim od toga da li će Alen da me voli ili ne, meni je važno da je Maja srećna. Sklonim se kad sede zajedno, osetim se nepoželjno, vidim da mu ne prija - odbrusila je Ivana Marinković.
Đole je super dečko i lepo vaspitan, Alenu je u glavi da je on bio zaljubljen u Maju. Što se tiče Ivane, njena moralna strana - krenula je Lili.

Foto: TV Pink Printscreen

Nemoj ti da mi morališeš Lili, nemaš pravo - urlala je Ivana Marinković.
Meni je bilo bitno da napravim dobru komunikaciju između Kenana i mojih prijateljica ovde. Oni moraju da učine da Maja bude mirna, a ne da ona bude između dve vatre - rekla je Rialda.
Nemojte da udarate na moj moral - govorila je Ivana Marinković.

Kako je sve izgledalo pogledajte u nastavku.

Autor: S.M.

#Zadruga