AKTUELNO

Novi klip, nova goruća teme u Beloj kući.

U Beloj kući se i ove večeri zadrugarima puštaju najzanimljiviji klipovi, a trenutno je prikazan klip na kom su Maja Marković i Alen Hadrović i njihova svađa, zbog njegove ljubomore na poslednjoj žurki.

Ja ništa nisam slagala, a ovaj klip mi je katastrofa! - rekla je Maja.
Nemam ja osećanja prema drugoj, ja nju volim tako da palim ona to zna - dodao je Alen.
Ja znam šta je i kako je, on je tada bio jako ozbiljan ali mi je sutradan rekao kako to nije tako i da ne zna šta priča - dodala je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

A kada ti je rekao da mu smetaš ti, šta je sa tim? Ja bih mu glavu skinula - dodala je Ermina.
Videli ste klip i dramaturgiju, a ona je meni oprostila i opravdao sam se. Ja sam bio pijan, i stigle su me neke druge stvari koje su me mučile kao i ono što se desilo između nas, sve se nakupilo! - dodao je Alen.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja znam da on ne može da podnese Ivanu i Paulu, i što se Maja druži sa njima i to njemu i te kako smeta. Ona je njemu rekla da se ne igra sa njim i on treba da obrati pažnju - rekao je Vladimir.
Ja moram samo da kažem Vladimiru da ja nikoga nisam uvredila i nisam stala između njih, i nemaš prava da me vređaš i kanališ a to stalno radiš. Ja sam normalna - rekla je Ivana.
Klip je užasan i svesni ste toga! Ovo je početak kraja njihovog odnosa, sada će posle talasa ljubavi da dođe sve na svoje i da se vrate dugovi - rekao je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti njoj crpiš energiju, a ti voliš devojke koje su tako mirne i koje znaju da se ponašaju kako ti hoćeš, a ona nije takva i zato mi koji gledamo nama ispada da joj crpiš energiju, i sada je ona svesna svoje greške - rekla je Ermina.
Ja ću uvek da komentarišem, Maja se smeje, ali nije srećna i u njoj radi crv sumnje, a oni imaju neraščišćene račune to se sve skupilo i nagomilalo - rekao je Đorđe.
Setite se kakav je osmeh ona imala, bila je vesela i nasmejana sva je sijala. Gledajte sada, mi sedimo a ona podočnjaci pa masna kosa, i stalno je zamišljena. Ona sad vaga u glavi i nema gde - rekao je Kristijan.
Među njima nije žara, ali ja im želim svu sreću. Jedina veza koja puca su Kenan i Rialda - rekla je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: P.I.

#Zadruga