AKTUELNO

Buran odnos neće prestati da intrigira.

U nastavku emisije ,,Pretres nedelje" voditelj Milan Milošević pokrenuo je novu temu za crnim stolom.

Naredna tema bila je o Pauli Hublin i Franu Pujasu. Buran i trubulentan odnos zadrugare navodi da pomisle da je sve zarad opstanka.

Foto: TV Pink Printscreen

Sve sam rekla, on je tu, kad je bilo pitanje novinara rekao je da sledeći put kada mu se budu vraćale emocije, da će lupati glavom od zid, ali on i dalje dođe, zagrli me. Ja nisam rekla da ću udarati glavom od zid. Ja sam sve rekla iskreno, da ću prestati da se trudim. On neće, pa hoće, ja sam mu rekla da neće biti ni sa kim, on glumi mangupa - rekla je Paula.
On je tebe ostavio kada je Tara ušla
Da, zato što mi je mama poslala poruku! Da, zbog Tare Simov sam je ostavio, ona je baš prva klasa za mene! - povikao je Fran.
Ja sam osma klasa! Bezobrazan je! Ovom dečku ćutim zbog mame tri meseca. Molim Boga da dođe Gordana da mi da dozvolu da mu kažem sve živo - poručila je Tara.
A šta će tebi dozvola od njegove mame, šta ti glumiš sada? - ubacila se Hublinova.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni je žao što ti nastavljaš da ponižavaš! 15 put stavljam tačku na naš odnos, j*be mi se da te više trpim! Pun mi je k*rac svih vas, svima ću vam j*bati mater - urlala je Tara.
Čuli ste kako se on obraća prema meni i kakve navale besa ima, zbog tvoje glave! Dalje, ovo što se tiče, za Nikolu, da mi se sviđa, ja bih se digla, NIkola mi se ne sviđa, mi smo prijatelji - rekla je Paula.
Da li si se poverila nekome u kući da ti se sviđa? Je l' ti simpatičan? - upitao je voditelj.
Nisam, rekla sam mu juče, on je rekao da će doći u krevet, ja sam mu rekla da ne dolazi zbog Frana. On je rekao da će doći, a ja da pokušam da ga pomerim. On je došao, nakon što sam ja zaspala, pričao je sa Carem, probudila sam se, pa sam se drala. Pričali smo o Sanji, bivšoj curi, Franu, sprdao se... Kad ja njega gledam? Ko to komentariše? Nije to istina, meni je Nikola drag, super je. Nije moj tip, ja ne volim velike momke, meni se to ne sviđa. Meni je on super, pričamo tako, eto. Mi smo juče popričali prvi put. Aleksandra je moja najbolja drugarica u rijalitiju, znači da ne može da mi se sviđa niko ko je bio sa njom - tvrdila je Hublinova.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O. B.

#Zadruga