AKTUELNO

Ovo će biti još jedna uzbudljiva noć na velelepnom imanju u Šimanovcima.

U Zadrugu je stiglo još jedno pismo za danas, a ovog puta povod je više nego očekivan, obzirom da su svi zadrugari spremni za predstojeću žurku. Njih će ove noći zabavljati DJ Đolix, a sudeći po žurkama na kojima je on bio zadužen za provod, ovo će biti jedna vesela i zanimljiva noć. Ovonedeljni vođa Kristijan Golubović pročitao je zadrugarima pismo Velikog šefa.

Foto: TV Pink Printscreen

Dragi zadrugari, i večeras će u vašem gradu biti organizovana žurka. Šaljemo vam novac za večerašnji provod, vođa će nakon čitanja ovog pisma, jednom po jednom od vas deliti novac i odlučiti ko će od zadrugara dobiti 100, 200, a ko 300 dinara. I gledaoci i Veliki šef moraju videti ko je od zadrugara dobio koliko novca, a niko od vas ne može napustiti stastanak sve dok se sav novac ne podeli. Na žurci će biti i hrane i pića, ali ćete sve što želite da pojedete i popijete morati da platite. Uživajte i lepo se provedite - Pozdrav, Veliki šef.

Kristijan je nagradio zadrugare koji su tokom dana bili vredni, a preostale budžete podelio je zadrugarima koji nisu dobili velike budžete na početku nedelje. Zadrugari se nisu bunili, ali su imali problem sa sedenjem, jer su bili nestrpljivi da odu na žurku i kupe sebi nešto hrane i pića.

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon konačne raspodele budžeta, zadrugari su odmah pošli na žurku, a kako je protekla raspodela, možete pogledati u video - prilogu koji sledi ispod teksta.

Autor: D.B.

#Zadruga