AKTUELNO

Pitanje za pitanjem!

Naredno pitanje u večerašnjoj emisiji "Pitanja gledalaca", postavljeno je za Milicu Kemez: "Grliš se sa Mišelom i Nikolom, a onda dođeš kod Bore u krevet?".

Ne znam da li sam se grlila sa Mišelom toliko puta! Ja ne uskačem u krevete, ja sa Borom, niti se ljubim niti imamo odnos, samo želim da od njega izvučem sve za ovu situaciju. Ja nisam sinoć bila kod njega on je došao, a za bolje i nisam! Mislim da je ljudima muka od mog izlaganja, jer sama sebe demantujem jer jedno pričam drugo radim i očekujem ovakva pitanja, ne mislim da će neko nešto lepo da mi kaže, pomućen mi je razum- rekla je Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

Naredno pitanje je takođe za Milicu: "Pošto ti ne smeta što ti je Bora bio sa sestrom, zašto praviš dramu?".

Ja nikad nisam rekla da mi ne smeta da je on bio sa njom, ja ne mislim da su oni imali nešto, a ja sa Borom nisam niti ću biti! Ta situacija mi se ne dopada, i mi nećemo biti zajedno ali razgovaramo jer ne možemo da se izbegavamo. On je došao u moj krevet da razgovaramo i zaspao, ja jednostavno sam pogubljena, čas mu verujem, čas ne. Mene najviše boli jer me nije nikada slagao, a sada dovodim u pitanje sve što mi je pričao pre - dodala je Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

Da je sve ovo istina, ona bi odbrusila gledaocu i ne bi odgovarala na pitanja! Ona veruje da je on bio sa njom, ali je prikrio istinu. Meni je ova tema jako zanimljiva i ovo je sramota jedna - rekao je Vladimir.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: P.I.

#Zadruga