AKTUELNO

Ne zna u šta da veruje.

U Beloj kući uveliko je u toku emisija "Pitanja novinara". Urednik zabave portala Pink.rs Nemanja Vujčić postavio je pitanje Milici Kemez, kako gleda na spekulacije da su Bora Santana i njena sestra Mirela bili zajedno.

To što on kaže da sam ja sanjala, ako može da se vrati vreme, dok je još Miki bio tu, ja sam to prokomentarisala i pitala ga, prošlo mi je kroz glavu. Tad me je pitao da li sam luda i bolesna. Kad mi je Đedović rekao da me ne pravi budalom, da je Ermini rekla moja sestra da je spavao kod nje u stanu. Bilo mi je šokantno da se ona dopisivala sa Erminom i da je on spavao kod nje. Mislila sam da hoće nas da razdvoje. Ermina mi je rekla da je on zažalio što nije upoznao nju pre mene, ni tad nisam htela da verujem u to. I tada me je on oterao u "pm", i tada sam bila ljuta na Erminu, mislila sam da ona ima neki pik na mene. Ni u jednom trenutku nisam sumnjala u njega i u moju sestru. Sve mi je prolazilo kroz glavu, ali sam mislila da me laže. Do prošle subote, meni se slošilo. Moja sestra i neko koga volim, nisam verovala. To veče kad mi se slošilo, on mi je priznao da je bio u stanju, bila sam u šoku, zakleo mi se u sve živo da ništa nije imao sa njom. Mene je i dalje kopkalo. Nije mi normalno, ako sam sa njim u vezi, on je kivan na mene, da se on viđa sa mojom sestrom, da ona ide na neku proslavu sa njim - govorila je Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

Tu sam počela da razvijam filmove u glavi, jer ako laže dva meseca, ima nešto. Ako nema šta da krije, čega se plaši? Da li je trebalo da dođe do toga da preskočim kapiju? Nije ispao fer prema meni. Sumnja koju mi je stvorio u glavi i komentari koje moram da slušam su previše. Boli me što sam ispala debil, imala sam poziv sa svojom sestrom, mogla je i meni da kaže. Kad je rekla Ermini, mogla je i meni da kaže, ona se žalila Ermina na odnos sa njim. Nije mi normalno da on sebi dozvoli da ide on kod nje u stan. Ne znam otkad su njih dvoje tako bliski da se posećuju. I sa ljudima koji o meni misle loše, da sede i pričaju. Moja sestra nije to smela da dozvoli sebi, smatram da je trebalo da zadrži sve za sebe - govorila je Milica.
I na sve mi dodaje da nisam psihički stabilna i da će mi pomoći. Trebalo je ranije. Ja sam slagana i izdana od dve osobe koje sam volela. To je za mene izdaja, ne interesuje me šta god su radili, mogu da nastave sa druženjem, ali bez mene - rekla je Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

Mislim da Bora nešto krije. Meni do istine fali par puzli, i do laži par puzli. Nisam glupa, imam intuiciju, niko ne može da me prevari, nikad nisam iznosila svoje mišljenje da ne bih ulazila u konflikte. Nije me intuicija prevarila, znam da postoji još neka stvar, koju mi nije dao, molila sam ga do 8 ujutu da mi kaže sve. Molim Boga za istinu, a ne bih volela da je saznam. Verujem da ništa nije bilo sa njima, ali mi nije jasno šta će on kod nje, šta se ona sa Erminom, i da ide na aftere. Što nije otišla taksijem kući? Imao je priliku sve da mi kaže, najmanji mi je problem da ga izazovem na konflikt, pa da mi kaže istinu. Muka mi je od toga, ja nisam zaslužula od njega to, svi znate za moju situaciju, oni su pobedili, imaju svi pravo da kažu Bora ti je j sestru, on me je doveo u tu situaciju. On je za mene stranac, ne mogu da ga gledam istim očima - govorila je Milica.

Kako je sve izgledalo pogledajte u nastavku.

Autor: S.M.

#Zadruga