AKTUELNO

Tenzija raste!

Naredno pitanje u večerašnjoj "Mićinoj igri istine", postavljeno je za Anu Bulatović: "Zašto tebe Rialda nervira?"

Mislim da se promenila i nije ista, mislim da nije iskrena i komentarima ponižava neke ljude mnogo se uzvezdila i ovo za Vladimira laže! Ja sam videla da se oni ljubakaju, ali meni to nije drugarski kao i flertovanje, a ona se povukla jer je on rekao da mu se sviđa Jovana - rekla je Ana.
Ja nemam potrebe da sec ponašam loše porema nikome, samo sam se stabilizovala. ja sam otvorena prema svima, i dopuštam svakome da mi priđe, ali kroz boravakj vidimo da li nam neko odgovara! Ima ljudi sa kojima sada ne pričam a bili smo super, ja bih samo volela da mi ona kaže šta ja lažem? Ja sam ovde ušla u odnos sa nekim za koga sam se borila, i svađali smo se jer je on ćutao a meni je smetalo to! Ja smatram da ja Anu nmikada nisam uzela u negativan kontekst i nemam potrebu za tim, ako nemam nešto lepo da kažem ja ću da ćutim, ali ako ja tebe nerviram to mi je okej - rekla je Rialda.

Foto: TV Pink Printscreen

To je bila igra i Matora je pitala Rialdu koji muškarac joj se sviđa, ona je rekla Tomović - dobacila je Ermina.

Pitanje za Nikolu: "Zašto ne ulaziš u vezu ovde i koje dve su ti najodvratnije ili najljigavije a bili ste u kontaktu?"

Dosta ih ne poznajem pa nemam želju, a jedina devojka koja mi je najljugavija je Maja, koja se udavla pa razvela, ima dete i prevarila je verenika! Ljigava mi je i Aleksandra, o kojoj svaki dan čujem novu priču i to me je odbilo i ne želim da budem deo tih muškaraca! I ajde da navedem Paula koja je katastrofa i ide od jednog do drugog- dodao je Nikola.
Ja nisam želela ništa posebno sa njim, mi se jesmo poljubili i to je to! Ali iz svog razloga sam to uradila - rekla je Aleksandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: P.I.

#Zadruga