AKTUELNO

Mora da se menja.

Večeras u Beloj kući je u toku emisija "Pitanja gledalaca". Voditelj Milan Milošević je pročitao pitanje za Filipa Cara.

Tvoji roditelji su za Nadicin rođendan poslali čestitku, iz priloženog se bapš vidi da oni nisu za vezu sa Minom, ali ti to ne vidiš, da li će se sada to promeniti - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni se roditelji nikada nisu mešali, tj otac nije, majak jeste i svaki put je bila u pravu. Video sam da nije za to i još za neke stvari, ali ne znam, ja uvek sam sve rešavam i sam udaram glavom u zid - rekao je Car.
Ja ili sam lud ili jedini normalan. Svi znamo kako se to vidi napolju. Ti ljudi, njegovi roditelji imaju pritisak sa svih strana. On je sam rekao da je ta žena uvek u pravu. Nju svi pljuju sada jer ispada da nije lepo vaspitala dete, ti psuješ na sve strane i vređaš. Nećete da slušate nikoga, i radite stvari koje ne trebate. Imate te čudne vaše fetiše. Ovde Car nije u pitanju, već ljudi koji su napolju i koje očigledno osuđuju zbog njega, mora da se promeni zbog toga. - ispričao je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: N.B.

#Zadruga