AKTUELNO

Tenzija dostigla vrhunac!

Trenutno se u Beloj kući održava još jedan "Pretres nedelje", a trenutna tema o kojoj zadrugari polemišu za crnim stolom jeste, odnos Tome Panića i Nadežde Biljić.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovo mi je sve potresno i jako mi je tužno, ovo je užas - rekao je Fran kroz suze.
Mani je hotrmon stresa uvećan dvadeset puta zbog njega, ja znam šta on radi nisam ja ni glupa ni luda samo ćutim i gledao ga kako gleda u Paulu! On se nije kupao po pet dana, ja sam mu prala noge, a vidimo se na sudu manekenu, a bio si sa mnom da bi Paula bila ljubomorna i da bi oprao sebe,a davao si mi insulin da ispadneš dobar! Treso si se da ne kažem ono što znam, a ne zbog mene i jer si me video, ali ne brini ništa neću reći - dodala je Nadežda.
To za kupanje ja nisam čula - rekla je Paula.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja neću da idem kuću, tako da ne želim da komentarišem ovu temu niti da se vraćam na teorije zavere, a ona neka bude kao i druugi! Kada bude bila svesna, zaslužio sam da me pljune! Videćemo kakva će biti kada bude shvatila da nikada više neću biti tu, a ja sam budaletina - rekao je Toma.
Hoću da kaže, koliko god da je Nadežda bila u njegovim očima ispadala takva, ne postoji opravdanje za njega! Toma nije trebao da priča loše za njega, i ja nikada za nju nisam ništa rekao za moju ženu, šta god da sam uradio. ja sam se borio mnogo dugo, ali moja priča je drugačija,a on je nakon par dana ustao i priznao sve a ona nije dobro, niti će biti a oni će se pomiriti i biće sve kao pre. A ovo što on ćuti ja podržavam - rekao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: P.I.

#Zadruga