AKTUELNO

I dalje traje haos!

Zadrugari trenutno komentarišu raspodelu budžeta Nenada Aleksića Ša, a voditelj Milan Milošević dao je reč i Stefanu Šebezu, koji se danas razočarao u svog prijatelja.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam očekivao veliki. Razočarao sam se. Bez obzira što ne provodima sad toliko vremena, na početku smo bili nerazdvojni. Moja prva tri velika budžeta bila bi Matora, Ša i treći Anđelo. Ovo je prijateljstvo od spolja. To mi je bilo čudno. Normalno je, uđeš u rijaliti i upoznaš nove ljude. Ja sam baš rekao danas, ja trenutno najviše vremena provodim sa Filipom i sa Janjušem, ali bez obzira na to, Ša mi je prijatelj. Meni pare nisu problem, on i dalje vrti istu priču. Pare su nebitne, ako sam se našao na spisku za veliki budžet, a nije mi ga dao, onda su mu svi ovi kojima je dao preči od mene... Za pet života, Tara ne može da bude ispred mene. Mislio sam da ću biti u prva tri. Ja para imam u šteku. Tara ga dovodi tri puta dnevno do nervnog sloma, to mi je rekao... Zabolelo me je to - rekao je Šebez.

Foto: TV Pink Printscreen

Mogu da uvijem u foliju, a mogu i iskreno. Imao sam na papiru par imena, par velikih, srednjih, malih. Nešto išao iz glave. Jednostavno sam se izgubio, kad sam video Šebeza, rekao sam evo srednji, šta sad. Žao mi je što mu nisam dao, ali me je iznerviralo to što se naljutio. To je banalna stvar, ja se nikada nisam naljutio što se tiče raspodele - govorio je Ša.
Kako ti je Bora preči od Šebeza? - pitao je Milan.
Ša i ja se znamo osam godina, ja sam mu i čestitao rođendane, čuli telefonom, uvek smo se čuli... Ja sam u "Zadruzi 2" dobio srednji od njega, reč mu nisam rekao - ispričao je Bora.

Foto: TV Pink Printscreen

Mnogi ljudi koji zameraju ljudima koji dele budžete, mnogo ozbiljnije shvataju druženje sa tom osobom, nego što ta osoba shvata. Dužina poznanstva ne znači da se neko gotivi. Upravo kažem, za Matoru i ostale, da Ša njih ne ceni toliko koliko oni njega - istakao je Marko Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.