AKTUELNO

Ni on je nije poštedeo!

Naredna tema u večerašnmjem "Pretresu nedelje sa Milanom Miloševićem", jeste odnos Maje Marinković, Marka Janjuševića Janjuša i Milana Jankovića Čorbe.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta da vam kažem, ja sam rekao da postoji streptomicin i kuromicin, a oni su maldi i slobodni i oni su sve priznali! Ja sam neko ko ne odobrava vezu a tek kuromicin, ja sam im rekao što manje da idu tamo. Ja sam tražio da zbog njih dvoije niko ne bude u pabu, i nama je poznato kako se Čorba ponaša i ko je on! Janjuš je sve najgore govorio o njoj i nju je to pogodilo, i pokazala je da joj nije sve jedno, i na kraju je ispalo da ona može bez njega a on je u depresiji. Kada se sve to desilo, sad je ona najgora, a njega svi žale. Video sam da je par puta stvarno istinski plakala, i njoj se svidelo što se Čorba ne plaši Janjuša i ja nisam bio poreban svađi onoj koja je ispala među njima! Ja nisam primetio vajbove od nje, ali bi me prevarila matorog lisca, ali ja mislim da na u meni vidi Takija! - rekao je Kristijan.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja tvrdim da je Maja tipovala na Kristijana, ja sam to rekao - rekao je Mića.
Polako ima vremena! - dobacio je Čorba.
Ja sam je pitao da li u pab ide zbog Kikija, ona mi je rekla mrtva ozbiljna da ne, jer je on oženjen čovek kad nisam umro od smeha - rekao je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: P.I.

#Zadruga