AKTUELNO

Kolaps!

Naredna tema u večerašnmjem "Pretresu nedelje sa Milanom Miloševićem", jeste odnos Sanje Stanković i Anđela Rankovića.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam rekao da me je Goca iznervirala jer započinje teme o kojima ja ne želim da govorim, jer to ona ne može da zna! Što se tiče Sanje, to su njene dve prijateljice i ona je morala da razmišlja o njima, i rekao sam da mi nije bila prijateljica. Ja sam bio svestan da će moja veza sa Sanjom da poruši prijateljstvo sa Matorom i aj sam Sanji rekao kako mi je neprijatno kada je Matora tu. Ja sam siguran da ni njoj nije bilo lagodno, Sanaj ne može da bude kreten i monstrum da je boli uvo za sve. Nataša mene ne može da osramoti, ona je mene izdala i imali smo dogovor da ne izlaze naše prepiske jer ja nisam bio u javnosti, ona je mogla da piše šta hoće, a ja znam kako je bilo i da je bilo loše ona se ne bi ovako ponašala! - rekao je Anđelo.
Ermina i ja smo se dopisivale o ljudima koji nisu u rijalitiju niti su bili, a bio je i Anđelo tema i rekla sam da ne mogu očima da ga gledam i rekla sam, kako ne želim da ulazim sa njim u bilo šta i ona je to Sanji dala - rekla je Nataša.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni Ermina ne može da pokvari vezu, a Sanja je ispala glupa jer ju je slušala! Ona je naivna i pokazala je to
Sanaj to ne može, ona nema mozak za to! Sanaj ej sada u ovom rijalitiju spremna na sve i ona nije ravnodušna na mene, i rekla mi je da je ponosna jer je bila sa mnom, a za drugu stranu nema jer je nije volela! Njoj je Fran bio igra, sad to znam i da je došla ovde da se pere od mene, pa je rekla Đedoviću da će biti sa muškarcem! - rekla je Matora.
Zato ga i ne igram! Moram da kežm da je Ermina uticala na mene, i aj kada ulazim u neki odnos ja ulazim sto odsto, ali ja sam poludela jer sam bila zaljubljena. Ona je meni rekla kako su on i Nataša prisni, i kako ja ništa ne vidim, a onda Nataša kaže da to nije rekla - dodala je Sanja.
Da, ona je to meni rekla kako je došla da se pere od te priče i rekla je kako će biti sa muškarcem - rekao je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: P.I.

#Zadruga