AKTUELNO

Pitanje za pitanjem!

Naredno pitanje postavljeno je za Milana Jankovića Čorbu :" Da li si namerno hteo da isprovociraš Kristijana i Filipa, kako bi došlo do okršaja i da ne bi bio njegov potrčko kako te i nazivaju?"

Foto: TV Pink Printscreen

Nisam, ali ja se sa Kristijanom družim i super smo a nisam ja njegov potrčko ja sam pravi i iskren prijatelj! Ja sam to veče, na "Pitanjima novinara", Nemanji objasnio, meni uopšte to nije bila namera, možda je postupak bio pogrešan i to je bio moj okršaj sa Filipom, jer nasrće na Cveleta a ne sme na Kristijana! - rekao je Čorba.
Ja Čorbu poštujem, mi smo imali konflikt u pabu i ja neću da ulazim u to! Što se tiče mene i Čorbe mi nismo razgovarali na tu temu, on je imao svađu sa mnom i možemo da dokažemo ko smo i šta! Moraš da shvatiš da Kristijana svi poštujemo, zbog razlike u godinama. Kada si mi se ti obratio na vratima, ja nisam ni video sve i da sam video ja ne bih ni reagovao! Ali, ti Čorba ako želiš konflikt imao si priliku, i ja više ne reagujem na takve ljude. Ja kada trebam da reagujem, ja reagujem najsurovije ili najbolje - rekao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: P.I.

#Zadruga