AKTUELNO

Skandal!

U toku je emisija ,,Pitanja novinara", a urednik zabave portala Pink.rs Nemanja Vujčić imao je pitanje za Maju Marinković o odnosu sa Milanom Jankovićem Čorbom.

Majo, ti si pre nekoliko dana ušla u kuhinju, da spremiš ponosno Čorbi ručak, ti si napravila promenu, koju su svi primetili, da si počela da spremaš, a dok si bila sa Janjušem, on je sve vreme spremao za vas. Odakle ta promena? - upitao je Nemanja.

Foto: TV Pink Printscreen

Kladili smo se, ja sam izgubila opkladu! Ja hoću da se korigujem i radim na bolje neke stvari.
Da si menjala neke stvari, možda bi i dalje bila sa Janjušem? - upitao je Nemanja.
Slažem se, da je promenio i on, ali i ja. Ja se u ovom odnosu ne opterećujem, ja vidim kada devojke rade nešto namerno, tamo me je zanimalo i to baš, jer samimala nepoverenje, samim tim što je sa mnom ušao nečist u taj odnos, kao i ja sa njim, ja njemu nisam dala povoda da se osedi ljubomornim, napolju sam bila posvećenja njemu, ali kada samvidela da radi nekestvari, da po Instargramu pravi haos obriše poruke sa bivšom ženom, naravno da sam se zapitala šta ovaj čovek radi - rekla je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovo što je sada pričala uopšte nije istina, Maja tek kada budu završili njihov odnos, e onda će da prizna da je to bilo u inat. Ona nikada neće doživeti i neće se osećati kao kada se osetila sa Janjušem. Ona je uzela da sprema da pokaže da nije najgora, ona ne zna crni luk da očisti, tu treba vreme, nju ti poslovi ne interesuju. Čorba zna koje su njene potencijali posle Zadruge, to će da se ide da što veći deo tela bude pod plastikom i silikonima. Ovde tera inat Janjušu, hoće da pokaže da ona toliko voli Čorbu, da ona kuva za njega, vidi Boga ti, baš svi verujemo Maji šta ona priča. A kada je Čorba bude otkačio, ona se ne oseća voljeno, ona je kao seksualni objekat, kao i svakom muškarcu - rekla je Marija Kulić.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: O. B.

#Zadruga