AKTUELNO

Šokirao je sve!

Trenutno se u Beloj kući održava još jedna "Igra istine", a naredno pitanje je postavljeno za Marka Janjuševića Janjuša: "Čula sam da ti se neko sviđa u kući, pa nam prokomentariši?"

Foto: TV Pink Printscreen

Ima tu par osoba koje mis e dopaduckaju, ali jedna mi se jako dopaducka i jako je slična osobi koja mi je rodila dete i jako su slične po ponašanju i ta osoba je Sandra, i sa njom bih jedino bio! Ja sam iskern i slobodan, samo da ne uđe neko grom i pokvari sve, da li mislite da lažen? Ja bih voleo sutra jedan buket, i čekam da izađe iz hotela pa ćemo voideti dalje! - rekao je Janjuš.
Imate moj blagoslov - rekao je Mića.
Danas kada sam izlagao hteo sam da kažem da tebi Ana jako prija, ali da ti ne bi mogao zbog Miljane da gajiš osećanja, da li te to sprečava? - bilo je pitanje za Zolu.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sma rekao da nisam ravnodušan, i iskreno milsim da bi bilo nenormalno, ali je uradila neke stvari i na mogu da budem ravnodušan, kao ni ti - rekao je Zola, pa postavio pitanje za Aleksandru Nikolić: Ako možeš u tri reči, opiši na koji način sada gledaš Maju Marinković, i koje su tri njene najupečatljivije osobine i koje je opisuju, ali da budeš iskrena?
Moje mišljenje ne možeda bude bolje, jer se preko tih stvari ne prelazi! ume da bude kvarna, kao malo pre u onom pitanju i mislim da Ivanu nagovara protiv mene, kvarna, prva je stvar, a druga je da je glupa jer je pogrešila u odnosu sa Čorbom, i ne vidim je - rekla je Aleksandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Za to drugo si u pravu, u prvom delu se ne slažem i nisam kvarna - rekla je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: P.I.

#Zadruga